Evde Vücut Geliştirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fedai
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Fedai

Üye
Merhaba aranıza ye ni katıldım sporuda ciddi olarak hiç yapmadım o da ilk olucak inş :)))
Şimdi evde aletsiz vücut ağırlıyla fit vücut yapılır mı ?
Yapılmazsa ne gibi aletler almam gerekir ?
Ek alet kullanmak istemiyorum ama aletsiz olmazsa dumbell alıp onla çalışırım hareketleri vardı .. Kafam karışık yani :))

Youtube'a gir "bar brothers" "barstarzz" gibi sayfaları araştır. Gayet de yapılır. Onlar antreman programları veriyor.
araştır, öğren. Bu tarz çalışmalara "calisthenic" veya "ghetto workout" veyahut da "street workout" deniliyor. Youtube'dan araştırırsan gayet detaylı videolar bulabilirsin. Bunları yaparken ihtiyacın olacak tek şey 1 adet barfiks barı (ben 2 tane öneririm dips yapabilmek için, ayrıca koridora koymanızı öneririm. Gemiş iyidir) ve vücudunuz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Teşekkür ederim.Tek sıkıntı barfiks barıydı onuda çözücem artık ev sağlam olmadığından tekrar teşekkürler..

Eğer kapı barı alırsan kapıyı kenarlara doğru ittirebilir bar. O yüzden koridor öneriyorum ayrıca genellikle çiviye ihtiyaç duyulmuyor. Birçoğu sıkıştırmalı zaten

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sıkıştırmalı kapı barfiksi ile tamamdır. Youtube'da Calisthenics Training diye aratırsan bir sürü program var. Kolay gelsin

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sağolun tek ihtiyaç barfiks onunda siparişini dün verdim.Bunlar için acaip kuvvet lazım herhalde ama azimle herşeyi yaparız :)

Sağolun tek ihtiyaç barfiks onunda siparişini dün verdim.Bunlar için acaip kuvvet lazım herhalde ama azimle herşeyi yaparız :)

Daha kolay varyasyonları var, Barfiks ve şınav gibi hareketlerinin. Zamanla tam olarak yapmaya başlarsın Kolay gelsin.

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back
Yukarı