Evde Vücut Geliştirme Lütfen Yardım

Merhaba Arkadaşlar veya abiler neyse:)

Ben boy : 1.70 cm kilo 63-62 civarı Yaşım :16 Görünüm olarak normalim neyse

Evde vücut geliştirmek istiyorum Karın kası vb. Çok birsey istemiyorum Büyük birsey degil

Günde ne yapmam lazım veya öncelikle ne yapmam lazım

İlaç olarak veya ne almam lazım ögrenciyiz malum günde 7-10 tl bir butcem var ne almam lazım yardım

Azim %100

yerinde olsam 7-10 tlyi ilaca değil,tavuğa yumurtaya peynire ayırırım. hem öğünlerin çıkar karını doyurursun, hem de gerekli besinleri sağlar. çalışma olarak da flexorun yeni başlayanlar için programı var. ayrıca aletsiz çalışma programları da var. ilaç, düşüneceğin en son şey olmalı.

ögrencisin kas calısmak istiyosun. ilk önce bi beslenme programı yap kendine çalıstıgın kasın beslenmesi için yeterli proteini al. nasıl çalışacagınada gelirsek misal karın kası çalısıyosun ve mekik çekiceksin aklında birşey oluştur mesela 4 set bu 1. sette yapabildigin kadar yap ilk önce kendi sınırlarını belirle sonra ise dayanabilecegin kadar calısma programına ekle. ilaç vs hiç bulaşma evde spor yapıyosan

geceleri genellikle yedigin yemekler göbek bölgesinde toplanıyo geceleri yemek yerine meyva felan yiyebilirsin. ama sana tavsiyem tek bi bölgeyi geliştirme vücüt bi bütün bunun dengesini bozmamak lazım genede karın bölgesine agırlık gösterebilirsin ama diğer bölgeleride ihmal etme . dogru beslenme yaklaşık oalrak zaten %60 gibi önemli bi rol oynuyo %40 ıda çalışma gerisini sen düşün dostum

Bide sabah kahvaltı yapıyorumda oğlen okulda birsey yiyemiyorum döner simit vb şeyler var hiç yemek gelmiyor içimden satıla n herşey hamur öğün atlamak istemiyorum ne yapayım

dostum yardımcı programlar var hareketlerini hesapla günlük kalori ihtiyacını hesapla gerekli ögünleri programa oluştur gerekirse evden beslenme götür yanında okula . motivasyonunu yüksek tut

eyw yardımcı oldgn için
Screenshot_2014-10-29-17-48-16.png
[DOUBLEPOST=1414922330][/DOUBLEPOST]iyimi sence

Back
Yukarı