rewind
Üye
Evde yapmaya başladığım program hakkında düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.eğer eklememi , çıkarmamı , yerini değiştirmemi önerdiğiniz hareket varsa söyleyin lütfen.
öncelikle 1-2 bilgi vereyim hakkımda.ygs-lys sınavı yüzünden zamanım çok kısıtlı antrenmana en fazla 45dk ayırabiliyorum.
boy:1.86
kilo: 78
geçtiğimiz kışta yaklaşık 20-22 kilo verdim artık kas kütlemi arttırmam gerektiğini düşünüyorum o yüzden bu programı yapmaya başladım işte program:
ısınma olarak 3-4 dk zıplama yapıyorum ardından esneme hareketleri ardından program başlıyor
serbest squat 30 tekrar
normal şınav 30 tekrar (2. periyotta 20 tane yapabiliyorum malesef)
geniş barfiks 10 tekrar (sandalye yardımıyla yapabiliyorum malesef)
jump squat 30 tekrar
lunges 30 tekrar
bench dips 10 tekrar
kapalı şınav 10 tekrar
pike push up 10 tekrar
tüm hareketleri aralarında 10-15 saniye ara vererek bitiriyorum ardından 90 saniye ara veriyorum tekrar yapmaya başlıyorum 2 periyot yapıyorum yani toplamda en sonunda ise 45 saniye plank yapıp bitiriyorum.
beslenme olarak protein tozu almayı düşünmüyorum spor salonuna gitseydim eğer alırdım herhalde.evde lor peyniri , günlük 2 yumurta + gerekli besinleri alıyorum.
program bu düşüncelerinizi paylaşın lütfen.
öncelikle 1-2 bilgi vereyim hakkımda.ygs-lys sınavı yüzünden zamanım çok kısıtlı antrenmana en fazla 45dk ayırabiliyorum.
boy:1.86
kilo: 78
geçtiğimiz kışta yaklaşık 20-22 kilo verdim artık kas kütlemi arttırmam gerektiğini düşünüyorum o yüzden bu programı yapmaya başladım işte program:
ısınma olarak 3-4 dk zıplama yapıyorum ardından esneme hareketleri ardından program başlıyor
serbest squat 30 tekrar
normal şınav 30 tekrar (2. periyotta 20 tane yapabiliyorum malesef)
geniş barfiks 10 tekrar (sandalye yardımıyla yapabiliyorum malesef)
jump squat 30 tekrar
lunges 30 tekrar
bench dips 10 tekrar
kapalı şınav 10 tekrar
pike push up 10 tekrar
tüm hareketleri aralarında 10-15 saniye ara vererek bitiriyorum ardından 90 saniye ara veriyorum tekrar yapmaya başlıyorum 2 periyot yapıyorum yani toplamda en sonunda ise 45 saniye plank yapıp bitiriyorum.
beslenme olarak protein tozu almayı düşünmüyorum spor salonuna gitseydim eğer alırdım herhalde.evde lor peyniri , günlük 2 yumurta + gerekli besinleri alıyorum.
program bu düşüncelerinizi paylaşın lütfen.