Evde sporu Hayat tarzı yapmak

Merhabalar öncelikle sporu hayat tarzım yapmak niyetindeyim.Ancak çok yeni olduğm için pek bir şey bilmiyorum.Öğrenciyim alabileceklerim sınırlı.Ve body ye gidemeyeceğim.(lys sınavım var) Evde kendimi geliştirmek istiyorum.3 er kglik 2 dambılım var.1.79 boyum kilom 75kg karnımın alt kısımlarında yağ oranı fazla.beslenme konusunda ve çalışmalarda yardımcı olabilirseniz sevinirim

Benim evde yaptığım programı önereyim sana. Uygulaması sana kalmış.

PAZARTESİ : Buttock Workout [Kalça'da yağlanma varsa bunu uygula yoksa hiç bulaşma ] + Chest Workout [Göğüs kasların için altesiz yapabileceğin bir uygulama
SALI : İnsanity Workout - Plyo Cardio Circuit [Özellikle karnının alt kısmında ki yağlanmayı azaltabilecek bir uygulama, fazla efor gerektir. ] + 8 Min Abs Workout [Karın kaslarını geliştirmen için aletsiz yapabileceğin bir uygulama Seviye 1'den başla daha sonra ki zamanlarda Seviye 2 geçersin]
ÇARŞAMBA : REST - Dinlenme
PERŞEMBE : İnsanity Workout - Cardio Power & Resistance + 8 Min Abs
CUMA : Buttock Workout (Tamamen isteğine göre) + Chest Workout + 8 Min Abs
CUMARTESİ : İnsanity Workout - Cardio Recovery + 8 Min Abs
PAZAR : REST - Dinlenme

Ne kadar doğru bilmiyorum ama yaklaşık 2 hafta oldu bu programı uyguluyorum. Evde spor yapmaktan zevk alarak uygulamaya çalışıyorum bu programı yeme ve içmeyede dikkat edince 2 hafta sonunda bile gelişme görebileceğin bir program.
Programda hata olan sıkıntılı bir durum olan yerleri daha tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa dikkate alırım.

VİDEOLAR :
Chest Workout :
8 Min Abs :
Buttock Workout : http:// Buttocks workout Level 1 - The best butt workout - YouTube
İnsanity Workout - Plyo Cardio Circuit : vimeo.com/72792584
İnsanity Workout - Cardio Power & Resistance : vimeo.com/channels/471813/58416738‎
İnsanity Workout - Cardio Recovery : vimeo.com/channels/580799/72848802

Son düzenleme:
Eyvallah bu programı uygulayacağım.Birde beslenme olarak nasıl beslenmeliyim sabah özellikle pekmez yumurta bal tahin yiyorum diğer öğünlerde bi tavsiyen var mı ?

Kardeşim bence body e gitmelisin,fazla değil zaten 1 saat sürer en fazla
O salonun atmosferi,ordaki enerji başka hiçbir yerde olmuyor

Lys ağzımıza şıçtı kardeş :D okul dershane ev üçgeninde sıkıştık mecburum evde yapmaya :D
Abartma bu kadarda lys olayını benimde sınavım var kendinede zaman ayırmalısın haftada 3-4 saatten birşey olmaz bende yeni başlayacagım ygs için bırakmıştım bir dövüş sporunu korkma :D

Abartma bu kadarda lys olayını benimde sınavım var kendinede zaman ayırmalısın haftada 3-4 saatten birşey olmaz bende yeni başlayacagım ygs için bırakmıştım bir dövüş sporunu korkma :D
Tabi biraz abartı var da asıl kahvaltıda ve diğer öğünlerde ne yemeli sabah mesela kahvaltı olarak 1 yumurta pekmez bal tahinpekmez 2 dilim kepek ekmeği yiyorum nasıl yeterlimidir ? :D

Tabi biraz abartı var da asıl kahvaltıda ve diğer öğünlerde ne yemeli sabah mesela kahvaltı olarak 1 yumurta pekmez bal tahinpekmez 2 dilim kepek ekmeği yiyorum nasıl yeterlimidir ? :D
Vallahi bende bu beslenmede yetersiz kalıyorum bilgi olarak ama sabahtan beri okudugum kadarıyla bence yumurta sayını çoğalt :D

Back
Yukarı