Merhaba arkadaslar. 3 aydir adam akilli salona duzenli gidiyordum ara vermek zorunda kaldim 1 2 ay. ama simdi covid iyice costu diye bu donem gitmeyi dusunmuyorum. Evde yapayim zaten spor salonlari daha guvenli oluncaya kadar parasini cikarir diye dusundum. Mecbur para demir agirliklara yetmeyince bu dandik 85kg dambilcim setinden (https://www.trendyol.com/.../platinum-85-kg-halter-seti...) aldim. Agirliklar buyuk oldugu icin yanlis bilmiyorsam maksimum 25-30kg dumbbella, 65kg de bara takiliyor. Benim icin bu asamada yeterli gibi. Bir de barfiks bari aldim. Butcemi cok fazla zorlayip bir agirlik sehpasi (bench) alabilirim ancak 400 500tllik bir alisveris olacagi icin ihtiyac yoksa almak benim butceme fazla geliyor. Floor press tarzi seylerle bench press isini cozebilirsin demislerdi. Diger hareketlerde benchsiz zorlanir miyim veya alternatifi var midir? siz ne dusunuyorsunuz? O parayi vereyim mi? Ayrica sunu al bunu al dediginiz evde spor yapmak icin oneriniz var mi? Simdiden tesekkur ederim.