Evde spor yapanlara

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gursoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gursoy

Üye
Merhaba arkadaşlar 4 aydır evde spor yapıyorum programımı genç ve fit sitesindeki programı uyguluyorum güzel sonuçlar alıyorum evde apor yapanlara programını oluşturamayanlara tavsiyemdir

Kardesim bende gordum videolarini indirdim telefonuma.Ama daha baslamadim.Ne kadar suruyor gunde? Nasil bir sonuc aldin? Anlatabilir misin yada resim atabilir misin?

Galaxy Gio cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Günde
Kardesim bende gordum videolarini indirdim telefonuma.Ama daha baslamadim.Ne kadar suruyor gunde? Nasil bir sonuc aldin? Anlatabilir misin yada resim atabilir misin?

Galaxy Gio cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
günde 1 saat civarı sürüyo ağırlık günleri kardio günlerinde biri yarım saat öteki 1 saat sürüyo birde yoga var ama ben yapmıyorum ağırlık ve kardioları yapıyorum vücudum toparlandı daha erken 4 ay oldu dahada vakit var şöyle söyleyim çok diyet yapmadan düzenli beslenetek ve bunları yaparak yağ oranımı %17den %11e düşürdüm daha da düşürüyorum ve kas kütlemi arttırıyorum tavsiye ediyorum

Merhaba kardeşim bende salı günü kardiyoyu 2 ye bölüp salı perşembe yapıyorum ve pazarda yapmıyorum geri kalan günler aynı agirliklarda yogayi yapmıyorum

GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Olabilir herkes kendine göre düzenleyebilir programı ister aynısını ister değiştirerek yapılabilir

Back
Yukarı