Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iyi forumlar siteyı 1 senedir takıp edıyorum ama mesaj olarak aktıf deılım. zaman sorunu yüzünden salona gıdemıycem evde alet almayı dusunuyorum kipada spor malzeme bölumunde göğüs hareketlerı yapılck bı sistem gordum göüs üst göüs ve sıkıstırma yapabılıyorsunz fiyatı 99 ytl idi ama pek saglam gelmedı gözüme max 130 kılo takılabılır dıo bende zaten o kılolara uzun surede cıkarım bunun yanında düz bar z bar vs gereklı kılolarıda alıcam evde paramı bosamı harcamıs olurum sizce ılla salon şartmı sımdıden tesekkürler iyi forumlar
Evde spor yapmak faydalımı diye birşey yoktur nerdede yaparsan yap faydalıdır..Sadece evde çalışmak senin motivasyonunu düşürürse dezavantaj sağlayabilir kimisi var yıllardır salona gidiyor kimisi evde 1 yılda onu solluyor yani kısaca evde çalışılmaz tembellein uydurduğu birşeydir öss sınavında dersaneye gitmekle gitmemek gibi birşeydir tamamen senin karakteristik yapına bağlı birşeydir...yanlız 99 tl dediğin şey nedir neden okadar ucuz link varsa ver bakalım..Dediğim gibi dotum salonda çalışmak gibi bir mecburiyet yoktur çalışan adam heryerde çalışır buna şüphen olmasın..Yanlız salonlarda pek pahalı değil tamamen tercih meselesi..kolay gelsin.
ben zaten spor yaptım daha önce 5 ay kadar süreli ama o sıra zaman vardı yaptım. suan salona gıdıcek 1 2 saatte olsa zaman yok o yuzden bıraz kararsızım spor yapmak ıstıyorum o yuzdende evde yapmak zorundayım dedıim alet ise hepsiburada com da kondısyon aleletıri bölumunde mevcut orda 160 ytl