umutakseloglu
Üye
Herkese ilk önce merhaba, aranızda çömez bir fitness ve body ile ilgilenen dostunuzum, konuya gelicek olursak, ben 3 yıldır profesyonel Kick Boks ve Taekwondo sporu ile uğraşıyordum lakin tüm temeli kavrayınca kassız ve çelimsiz olduğum farkına vardım ve aynı hareketlerden sıkıldıgım için kendi dövüş sanatımı telifleyerek Youtubeda yayınlamaya karar verdim lakin ilk önce vücut yapmam lazım ki insanların dikkatini çekebileyim, asıl konu ve yardımınız şuan başlıyor, ben 18 yaşında 185 cm boyunda 75 kilo olan birisiyim omuz, kol ve bacak kaslarım olsa da bana kendimi çelimsiz hissettiriyor o yüzden bana evde malzeme alırken yardımınız lazım.
İlk önce Ağırlık seti almam lazım, seti Vinyl, Demir döküm yada Krom mu almam lazım ?
İkinci konu Ağırlık sehpası olarak Delta 6010 Deluxe bana uygun olur mu ?
Hedefim 200 Lbs'te yani 90 Kg olmak ve fitness yapıp formda kalmak alacağım ağırlık sehpası beni kaldırabilir mi ?
Son sorum ise protein ve karbonhidratı beraber mi almalıyım yoksa Protein tozu ve karbonhidratı ayrı ayrı mı satın almalıyım ?
İlk önce Ağırlık seti almam lazım, seti Vinyl, Demir döküm yada Krom mu almam lazım ?
İkinci konu Ağırlık sehpası olarak Delta 6010 Deluxe bana uygun olur mu ?
Hedefim 200 Lbs'te yani 90 Kg olmak ve fitness yapıp formda kalmak alacağım ağırlık sehpası beni kaldırabilir mi ?
Son sorum ise protein ve karbonhidratı beraber mi almalıyım yoksa Protein tozu ve karbonhidratı ayrı ayrı mı satın almalıyım ?