Evde spor aletleriyle spor yapmak

Aleluya

Üye
merhaba herkese. önümüzdeki hafta uzun süreli spora başlayacağım. spor salonlarında rahat spor yapamıyorum ve gidip gelmek zor geliyor bana. 2 bin lira bütçem var ve kendi odamı fitness salonuna dönüştürmeyi düşünüyorum. koşu bandı barfiks demirleri, halterler ve sanırım halter sehpası deniyor onun gibi bir çok alet almayı düşünüyorum. internette araştırdım en iyi marka delta gibi görünüyor. deneyimli olanlar ne tür şeyler önerebilir bana?

delta kesinlikle en iyi marka değildir, finspor sitesinden marcy ürünlerine bakabilirsiniz. Bütçenizi biraz aşar ama marcy SM 6200 gibi bir alet ömürlük olup bütün alet ihtiyaçlarınızı karşılar. Finspor ve pacific spor sitelerini inceleyin, çok kaliteli ürünler göreceksiniz.

delta kesinlikle en iyi marka değildir, finspor sitesinden marcy ürünlerine bakabilirsiniz. Bütçenizi biraz aşar ama marcy SM 6200 gibi bir alet ömürlük olup bütün alet ihtiyaçlarınızı karşılar. Finspor ve pacific spor sitelerini inceleyin, çok kaliteli ürünler göreceksiniz.
bakıyorum şimdi sağol

Dumbbel alacaksan iyi kötü marka yoktur. Elektronik değil ki bozulsun git format at tövbe ya :) ayrıca 2 bin lira bütçe cok iyi , iyi tart iyi ölç ve aynı yerden elden almaya ccaclıs ve ındırımlı al. Alacağın ürünlerin cok fonksiyonlu olmasına dikkat et.

finspor sitesi çok pahalı bütçem onlara yetmez. koşu bandı bin lira olsa alacaklarım dumbel halter ağırlık sehpası kum torpası eldivenler barfiks demiri falan onlarda bin lira tutuyor. hepsiburada.comdan almayı düşünüyorum hepsini yorumlarıda okudum tek tek çoğu müşteri memnun. yinede tavsiyeler için sağolun

O zaman ağırlık sehpası olarak York G864 modelini tavsiye ederim, diğer ürünlere göre çok da sağlam ve kullanışlıdır.

koşu bandını ne yapacaksın anlamadım gitti. Kilo vermek istiyorsan evde yapabileceğin HIIT kardio antrenmanları var. Koşmak istiyorsan dışarı çık :)

Dumbbel alacaksan iyi kötü marka yoktur. Elektronik değil ki bozulsun git format at tövbe ya :) ayrıca 2 bin lira bütçe cok iyi , iyi tart iyi ölç ve aynı yerden elden almaya ccaclıs ve ındırımlı al. Alacağın ürünlerin cok fonksiyonlu olmasına dikkat et.
Oyle deme abi elektronik dumbel olsa super olurdu dusunsene bench basarken filim izliyorsun

Back
Yukarı