Evde sıkılaşmak

Arkadaşlar 16 yaşındayım boyum 1.80 kilom 72 maddi durumum var ama zamanım yok ve bu yaşta spor salonuna başlamak istemiyorum.Evde koşu bandı,eliptik mekik masası barfiks demiri ve dumbell larlm var.Sizce evde spor yapsam vücudumu sıkılaştırabilir miyim tek istediğim sıkı bir vücut

niye bu yaşta salona başlamak istemiyorsun ? bende 16 yaşındayım 6 aydır gidiyorum salona ve 12 13 yaşında gelenler var kardesim utancak veya çekincek bişey yok bunda gidiceksin sporunu yapacaksın sana orda kim ne derse desin takmıcaksın antrenörünün sözüyle yürüceksin asla pes etmiceksin yol senin tercih senin gerisi sana kalmış he bu arada salondaki verimi evde alamazsın örnek verdim 1 yılda yapacağın verim veya vücut diyim evde onu 1.5 yılda yaparsın belkide 2 salondaki imkanlar asla evde olamaz.

BAŞARILAR..

Dost
niye bu yaşta salona başlamak istemiyorsun ? bende 16 yaşındayım 6 aydır gidiyorum salona ve 12 13 yaşında gelenler var kardesim utancak veya çekincek bişey yok bunda gidiceksin sporunu yapacaksın sana orda kim ne derse desin takmıcaksın antrenörünün sözüyle yürüceksin asla pes etmiceksin yol senin tercih senin gerisi sana kalmış he bu arada salondaki verimi evde alamazsın örnek verdim 1 yılda yapacağın verim veya vücut diyim evde onu 1.5 yılda yaparsın belkide 2 salondaki imkanlar asla evde olamaz.

BAŞARILAR..[/quote
[DOUBLEPOST=1410261881][/DOUBLEPOST]Dostum haklısın ama bilimsel araştırmalar body boyu etkilemiyor desede insanın içinde bir şüphe kalıyor ondan korkuyorum

Back
Yukarı