evde nasıl çalışmalıyım

arkadaşlar merhaba 2 hafta sonra tatile gidicez bende 4kg lik iki adet dumbell aldım , evde nasıl bir çalışma yolu izlemeliyim , hergün farklı bir bölgeyimi çalıştırmalıyım ?

4kg ile triceps çalışabilirsin
yaşın küçük oduğu için az kilodada çalışabilirsin
şinav geniş tutuş
şinav eller bitişik
her tür mekik
ters şinav
ve mutlaka barfiks (dışarda bi yerde illa asılacak bir yer bulabilirsin)
çalıştırdığın kas grubunu 1 gün dinlendir
komanda yürüyüşü ve squatta yapabilirsin

Salon https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bodye-erken-ya-ta-ba-t20050.html
Ev https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-dumbell-ile-al-ma-t13409.html

Yanlis anlamissin kucuk hedef derken kasit farkli, yani bir kas hedef almak degil, tum kaslarini hedef al ama hemen manken olmayi bekleme gibi birsey bu.

benim kastedmeye çalıştıgım aynen sizin dedigniz ama galiba açık yazmadım , benim kastedmeye çalıştıgım şuanlık kanatlarımı , kollarımı , gögüslerimi , bilekleri zayıf görmem ve öncelikli hedefimin bu bölgeleri geliştirmek olmasıydı birden 3-4 yılda bestmodel olma gibi bir hedefim yok tek amaç benim ayna karşısına geçtigimde kendimi iyi hissetmem

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:21 ----------

2 hafta derken 2 haftada vucut yapmayımı dusunuosun :)

duh ahh şimdi yazdıgım şeyde anlam bozuklugu oldugunu farkettim :) 2 hafta sonra tatile gidicez derken ben şuan da vücut geliştirme yapıyorum ve 4. ayımı tamamladım , tatilde yazlıkta dumbellarla nasıl çalışmalıyım olacaktı asıl sorum :) yani plaja çıkıp 2 haftada baklavalarla gezmek gibi bir amacım yok :D zaten tatile gittigimde plaja falan çıkmıyorum o yüzden 1 hafta boyunca evde dumbellarla antremana devam dumbelllls teşekkür ederim bu arada yoksa beni insanlar yanlış anlayacaklardı :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:25 ----------

brhmcr yanıtını vermiş zaten.ama salonda çalışman bence daha iyi olur.

4 aydır salonda çalışıyorum yazdıgım yanlış anlaşılmış tatildeyken evde nasıl çalışmalıyım anlamında sordum :)

Back
Yukarı