Evde koşmak...Bir soru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan k_lee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

k_lee

Guest
benim şöyle bi sorum olacaktı:Koşu bandında koşuyoruz ya,evde kendi yerinde koşmak(koşu bandı olmadan,öyle kendi yerinde),koşu bandında koşmakla aynı etkiyi yapar mı?benim vaktim ve imkanım yok kaşu bandı almaya ve ya spor salonuna gitmeye .yardımcı olursanız çok sevinirim.

ha bi de:Dip atlamak koşu kadar etkilimidir(yağ yakımında)

<teşekkürler)

ip atlamak eğer çabuk vazgeçmezsen mükemmel bir şekilde yağ yaktırır ama en az 30 dakika yapman gerekir mümkünse daha uzun zaten vücutunu çokda ısındırır ve su atarsın özellikle ilk başlarda ha birde ayağına dikkat et ayakkabıyla atlaman herhangi bir sakatlamayı engeller mesela yan basma gibi merdiven için dikkat et bilmiyorum belki başın ağrıya bilir eğer uzun süre yaparsan benim başıma geldi daha önce
onun dışında malum spor yapmak için ağırlık kaldırmak gerekmiyor barfiks mesela çok faydalı kollar açık kapalı ters tutuş şeklinde uygularsın şınavda aynı şekilde onuda uygularsın ve karın hareketleri bir body ci gibi vücudun olmaya bilir evde bunları uygulayarak gayet fit bit vücuda kavuşabilirsin 1 yıl içerisinde çok iyi bir bizimde farkı anlarsın

Süresi ve eforuyla kesintisiz olarak aynı etkide yaşatıyorsa ip atlamakta, yerinde koşup zıplamak veya dürülmüş halıyı yumruklamak ta etkilidir yeterki motivasyonunuz olsun.

ha bi de, ip atlamak yerine bunun ipsiz olanını yapsak(eller felan da zıplamaya uygun sanki pi warmış gibi hareket etcek)aynı etkiyi gösterirmi?

ha bi de, ip atlamak yerine bunun ipsiz olanını yapsak(eller felan da zıplamaya uygun sanki pi warmış gibi hareket etcek)aynı etkiyi gösterirmi?

evde ip te mi yok???

koşu banddında koşmak ile yerinde koşmak aynı şey değildir koşu bandında aynı tempoda koştuğumuz için yağ yakımı daha hızlı olur yerimizde koştuğumuzda ise tempomuz hep aynı olmayacağı için yağ yakımı daha az olur.
bence sen çık açık havvada koş hem oksijen alırsın daha iyi olur

Bende evde koşuyorum senin gibi :) İkinci öğretim olduğum için geceleri yapıyorum idmanımı. Sokata koşamam köpekler saldırır :) mecburen koşuyorum yerimde. Şimdilik 15 dk koşuyorum kan ter içinde kalıyorum ama dahada arttırmayı planlıyorum bunu. çok işe yaradığını hissediyorum bilmiyorum belkide kendimi öyle inandırıyorum. Ama dikkatli yapmak lazım ayakkabı olmadığı için bileğimi çoğu kez incittim basarken biraz tehlikeli çok yükselmemek lazım. yükselipte harcayacağın enerjiyi süreyi uzatarak harcamanı tavsiye ederim. İyi çalışmalar

Bende evde koşuyorum senin gibi :) İkinci öğretim olduğum için geceleri yapıyorum idmanımı. Sokata koşamam köpekler saldırır :) mecburen koşuyorum yerimde. Şimdilik 15 dk koşuyorum kan ter içinde kalıyorum ama dahada arttırmayı planlıyorum bunu. çok işe yaradığını hissediyorum bilmiyorum belkide kendimi öyle inandırıyorum. Ama dikkatli yapmak lazım ayakkabı olmadığı için bileğimi çoğu kez incittim basarken biraz tehlikeli çok yükselmemek lazım. yükselipte harcayacağın enerjiyi süreyi uzatarak harcamanı tavsiye ederim. İyi çalışmalar
20 dk dan başladım şu anda 28 deyim her gün 1dk arttırarak koşuyorum sende arttır bu sayede zihnin zamanla sayıları umursamaz ve kendini çok çabuk geliştirirsin mutlaka bunu yaparken film-müzik vb. şeyler dinle yoksa insan bir süre sonra sıkılıyor çok zorlandığında ve durmayı düşündüğünde (sadece koşu için değil) içindeki sesin arkandan kuyunu kazdığını bil o ses sana yalan söylüyor

Back
Yukarı