Evde Kilo Verebilir miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle merhaba, ben 17 yaşındayım 1.77 boyundayım ve 74 kiloyum.
Göbek bölgemde ve bacak bölgemdeki yağlanmalardan çok rahatsızım.
Spor salonuna gitmeyi düşünüyordum ama o iş yalan olacak gibi, bana evde nasıl beslenerek kilo verebileceğimi anlatabilir misiniz ?
Neler yemeliyim neler içmememeliyim kaç öğün yemeliyim ne kadar yemeliyim v.s :)

Teşekkürler.

Öncelikle merhaba, ben 17 yaşındayım 1.77 boyundayım ve 74 kiloyum.
Göbek bölgemde ve bacak bölgemdeki yağlanmalardan çok rahatsızım.
Spor salonuna gitmeyi düşünüyordum ama o iş yalan olacak gibi, bana evde nasıl beslenerek kilo verebileceğimi anlatabilir misiniz ?
Neler yemeliyim neler içmememeliyim kaç öğün yemeliyim ne kadar yemeliyim v.s :)

Teşekkürler.

Karın bölgesinin kaslanması için level-1 den başlayarak ilerle hepsini uygula https://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474&feature=fvwrel.
Metabolizmanı yavaşlatmamak için öğünleri sık tut.
Zararlı yağlardan uzak dur ve şekeri minimuma indir.
3 ana öğün 3 ara öğün ideal bence.
Su da içmelisin kesinlikle 2.5 litrenin altına düşme.

Karın bölgesinin kaslanması için level-1 den başlayarak ilerle hepsini uygula https://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474&feature=fvwrel.
Metabolizmanı yavaşlatmamak için öğünleri sık tut.
Zararlı yağlardan uzak dur ve şekeri minimuma indir.
3 ana öğün 3 ara öğün ideal bence.
Su da içmelisin kesinlikle 2.5 litrenin altına düşme.

Öncelikle teşekkür ediyorum yorum için, fakat hiçkimse karın yağlıyken karın kası çalışmayı v.s önermiyor. Bu yanlış bir bilgimidir ?

Birde yiyeceğim öğünlerde ne yemeliyim ne kadar yemeliyim onlarda yardımcı olabilecekler çıkarsa iyi olacak :)

yag oranın yüksekse karın calısmak sana hicbir fayda saglamayacaktır sadece yagın altındaki kasları sertlestirir üstü yagsa o yagları yok etmez öncelike cardio programı en önemlisi kas calısması yapman gerekiyor diyetinide düzenlersen cokta güzel kılo verir ve yag yakarsın
ögünlerine gelince kahvaltıyı mutlaka yap asla es gecme yumurta az yaglı veya yagsız peynir lor secebilirisn örnek olarak yesillik bol domates salatalık biber vs tok kalmanı saglar beyaz undan yapılmıs ekmekle degil cavdar tam bugday tam tahıllı ekmekler birkac zeytin gibi diger ögünlerinde protein mutlaka olsun tavuk fleto balık et yagsız taraflarından bol yesillik yogurt gibi bircok seceneklerden bir beslenme olusturabilirisn

Son düzenleme:
yag oranın yüksekse karın calısmak sana hicbir fayda saglamayacaktır sadece yagın altındaki kasları sertlestirir üstü yagsa o yagları yok etmez öncelike cardio programı en önemlisi kas calısması yapman gerekiyor diyetinide düzenlersen cokta güzel kılo verir ve yag yakarsın
ögünlerine gelince kahvaltıyı mutlaka yap asla es gecme yumurta az yaglı veya yagsız peynir lor secebilirisn örnek olarak yesillik bol domates salatalık biber vs tok kalmanı saglar beyaz undan yapılmıs ekmekle degil cavdar tam bugday tam tahıllı ekmekler birkac zeytin gibi diger ögünlerinde protein mutlaka olsun tavuk fleto balık et yagsız taraflarından bol yesillik yogurt gibi bircok seceneklerden bir beslenme olusturabilirisn

Teşekkür ederim dediklerinizin hepsini uygulayacağım, fakat gün içinde pek hareketli değilim. Bunun tabiki dezavantajları olacaktır fakat kilo vermemi tamamen engeller mi ? Hiç veremez miyim yani ?

Birde kas çalışmasından kasıt dumbell alıp evde bütün vücudumu çalıştırmam mı ?

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı