Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar forumda yeniyim bir sorum olacaktı benim gogus kasim oldukca iyi fakat ne adonis var ne de karin kası bu karin bölgesi için bir plan nasil yapabiliriz? Bir arkadaş 1.5 haftada 6 tane dizdi. Yardimci olursaniz sevinirim
Öğle yemeğinden 1-2 saat sonra akşam yemeğinden 1-2 saat önceye getirebilirsen iyi olur.Yada kahvaltıdan 1-2 saat sonra öğle yemeğinden 1-2 saat önceye öğün aralarında yap bence.
1, 5 haftada 6 taneyi dizdimi. In tihar edicem bir bucuk aydir diyet arti antremanlarla 2 tane gordum cok mutluyum zamanla olucak seydir karin kaslari yag kutlenle alakali olarak cikar
Ne kadar mekik çekersen çek veya bütün miğde varyasyonlarını uygula düzenli bir beslenmen olmadığı sürece miğde kasların ortaya çıkmaz. KARIN KASI MUTFAKTA YAPILIR DOSTUM
%30 spor %70 beslenme