evde fullbody çalışması için kaçar hareket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dozzarn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar salon üyeliğim bitince evde fullbody yapmaya başlıcam. dumbell setim var
göğüs omuz sırt biceps ve triceps e 2 şer hareket koymayı düşünüyorum ama çok uzun sürücek gibime geliyor.
nasıl bir dağılım yapmalıyım

Sirt 2 bacak 2 gogus 2 omuz 1 biceps 1 triceps.zamanin varsa omuz ve kola 1 er haraket koyabilirsin.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

spordakinin aynısını yapabilirsin sadece bikaç hareketi değiştirirsin şeklini ama salondaki motivasyonu enerjiyi vermiyo denedim ben evde çok sıkıntı çıktı süperset girmek için acı çektim :D çıkar tak çıkar tak uç girmez yere düşer :D 1 dakika geçti süperset yalan oldu bide çok terleniyo evde su gibi oluyon

spordakinin aynısını yapabilirsin sadece bikaç hareketi değiştirirsin şeklini ama salondaki motivasyonu enerjiyi vermiyo denedim ben evde çok sıkıntı çıktı süperset girmek için acı çektim :D çıkar tak çıkar tak uç girmez yere düşer :D 1 dakika geçti süperset yalan oldu bide çok terleniyo evde su gibi oluyon
doğru diyorsun salon gibi olmazda dershanem var salon fiyatı arttı iyice okuldan geç geliyorum kafam kaldırmıyor artık gitmeyi

Zaman sikintin yoksa buyuk kaslara 2 haraket 3 set kucuk kaslarada 1 haraket koy.mesela 1 haraket koydugun haraketicyaptin ama yetersiz geldiyse 1 haraket ekleyebilirsin.

Zaman sikintin yoksa buyuk kaslara 2 haraket 3 set kucuk kaslarada 1 haraket koy.mesela 1 haraket koydugun haraketicyaptin ama yetersiz geldiyse 1 haraket ekleyebilirsin.

saol yardım için şu hastalığım geçsin direk başlıcam çalışmaya :D

Back
Yukarı