Evde full body antrenman

Öncelikle sa spor salonları kapalı olduğu için evde kendim vücut ağırlığıyla ve bir çift dambılla kendime göre bir plan oluşturdum
Şınav
Decline şınav
Plank
Mekik
Squat
Calf raising
Barfiks
Ve biceps için dumbell ortalama hepsinde 3x set 10 1y tekrar falan yapıyorum barfiks günde 10 tane falan çok çekemiyorum sizce bu program iyi mi eklenecek şeyler var mı? Daha iyi bildiğiniz programlar varsa yardımcı olur musunuz yaşım 16 bu arada

adam ev imkanlarıyla yapıyorum demis, sen ise programın kötü demissin? hangi bilgi ve tecrübeyle söyledin bunu? ne diyeyim ki? keşke sizin kadar bilgili olabilsek kaç sene emek verdikten sonra.. eyvallah. insnalara hocalık yapmayın var ise gerçek sporcu ruhu ile tavsiye verin. imkan ve bilgi ile. saygılar

adam ev imkanlarıyla yapıyorum demis, sen ise programın kötü demissin? hangi bilgi ve tecrübeyle söyledin bunu? ne diyeyim ki? keşke sizin kadar bilgili olabilsek kaç sene emek verdikten sonra.. eyvallah. insnalara hocalık yapmayın var ise gerçek sporcu ruhu ile tavsiye verin. imkan ve bilgi ile. saygılar

Bende ev imkanlarıyla zamanında yaptım açtığım konulara göz atarak anlayabilirsin, elindeki ekipmanları belirtseler düzgün bir şeyler yazılabilir dedim.

Back
Yukarı