Forumda 2-3 Haftadır Konuları Okuyorum... Fakat SAdece Bır Başlık Altında Başarılarının Sonuclarını Toplayan bır konu yok..Herkez DEneyımlerını Bu Baslık Altında Toplarsa Yeni Başlayan Arkadaslarımızın İşine Yarar... Ve onları Spora Teşvik Etmiş Oluruz...
Evde 2 Adet Dumbell İle Yapılabılecek Egzersızlerı Buldum. Haziranın İlk Haftasından İtibaren Bu hareketlerı Yapmaya Başlıyacagım DEngelı Beslenerek Sonucları Görmek İstiyorum...İlk Gün Ve ideal kıloma Geldıgım GününFotografını Cekerek Sizlere Sonucları Gosterecegım....Flexorun Verdiği Hareketleri Yapan Arkadaslar Varsa Foto Atarlarsa Sevinirim...
Bazı Arkadaslar Bu Hareketlerle Hıc Bırsey Yapılamayacagını Soyluyorlar.Bence Bu hareketler Evde Vücud Yapmak İçin En İdeal Hareketler ve İşe Yarar Hareketler...
Kilom 83
Boy 170
Sabahları Yarım Dilim Koy Ekmegı Peynır SAlca Domates......
Öglen Okulda Ne cıkarsa Bellı olmuyor...
Akşam ev yemeklerınden porsiyonumu küçülterek azar azar yıyorum...
Hayırlısı İnşallah İstedigimiz Sonucları Göruruz. Kolay Gelsın....
Evde 2 Adet Dumbell İle Yapılabılecek Egzersızlerı Buldum. Haziranın İlk Haftasından İtibaren Bu hareketlerı Yapmaya Başlıyacagım DEngelı Beslenerek Sonucları Görmek İstiyorum...İlk Gün Ve ideal kıloma Geldıgım GününFotografını Cekerek Sizlere Sonucları Gosterecegım....Flexorun Verdiği Hareketleri Yapan Arkadaslar Varsa Foto Atarlarsa Sevinirim...
Bazı Arkadaslar Bu Hareketlerle Hıc Bırsey Yapılamayacagını Soyluyorlar.Bence Bu hareketler Evde Vücud Yapmak İçin En İdeal Hareketler ve İşe Yarar Hareketler...
Kilom 83
Boy 170
Sabahları Yarım Dilim Koy Ekmegı Peynır SAlca Domates......
Öglen Okulda Ne cıkarsa Bellı olmuyor...
Akşam ev yemeklerınden porsiyonumu küçülterek azar azar yıyorum...
Hayırlısı İnşallah İstedigimiz Sonucları Göruruz. Kolay Gelsın....