• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Evde-Düzensiz 5 Buçuk Ay Öncesi-Sonrası

Görüntü Kalitesi PC Kamera Olduğundan Bozuk.Kusura Bakmayın.Vücut Hakkında Eksik Yönüm Kilo Biliyorum.Yemek Problemim Var Hiç Acıkmıyorum.Yemek Yemiyorum Ama Kiloda Vermiyorum.Kilo Almaya Progainer İle Çalışıyorum.Sizinde Eksik Gördüğünüz Yanları Yazmanız İyi Olur.Vücut Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum.Teşekkürler.

Eklentiler

• 1.JPG
    1.JPG
    72,7 KB · Görüntüleme: 1.843
Spora başlamadan da omuzlar felan dolgunmuş zaten

Ek Besini 5. Ayda Almaya Başladım.Hardline Progainer ve Arginine Kullandım 5. Aydan İtibaren.Evde Düzensiz Olarak Çalıştım Belli Bir Programa Uymadan Kafam O Gün Nereyi Çalışmak İstiyorsa Çalıştım :D Tabi İlk 2 Ay Bi Programım Vardı.Şimdi Amino Alıcam.O Zaman Sabit Bir Programım Olucak.

Evde yapılan hareketlerle supplament kullanılmaz. Zararını görürsün benden demesi. Spor salonuna yazıl düzenli olarak git.

evde bıyere kadar gelişilir adam gıbı spor salonuna yazıl o zaman proteınını al yararını o znama gorursun

1 Aya Kadar Salona Başlıyoruz Abimle.O Zaman Tekrar Alıcam Supplementleri.Protein,Karbonhidrat Tozu ve Amino Asit Alarak Salona Başlicam

Başlar başlamaz yüklenme tozlara. Vücudun bir alışma süreci var 1 ay sonra al. Karbonhidrat ve bcaa al. Bu ürünler bitince protein tozunu kullan. Ama yinede salon hocasına danış olmadı bi doktordan tavsiye al. İyi çalışmalar.

Gainer + Ev calışması

Bunun zararı nerede olur bir ektomorf icin açıklar mısınız???? Zararını gorursun diyen vatandaşa sözüm...

Mesajınız silinmiştir. Lütfen flood yapmayınız!

Son düzenleyen: Moderatör:
adam evde calısmıs spor salonuna git diyorsunuz. tecrüben varmı diyen hiç çıkmamış.
tecrübesi yoksa elbette spor salonu onun için çok gereklidir. evde basit bir hareketten sakatlık yaşayabilir.

gerekli şartlar uygunsa evde gayet güzel vucud geliştirilebilir.

1 adet tavana monteli sabit barfix demiri.
1 adet bench press sehpası (bacak ve ön kol calısma aparatlı aynı zamanda üzerinde mekik çekilebilir)
2 adet dumbell bar
1 adet düz bar
1 adet z bar

50-70 kg arası ağırlık.

Back
Yukarı