Evde düzensiz çalışıyorum

luthelx3

Üye
evet başlıkta dedğim gibi evde düzensiz çalışıyorum yaklasık 5-6 ay oluyo kafam estikçe 3kg danbıllarım var onlarla çalısıyorum ama çalıstıkdan sonra sürekli süt içiyorum 2 lt ye yakın.
şimdi ağırlığı değişebilen bir danbıl seti alacağım ve evde düzenli çalısmaya b aslıyacağım. bana bi program söyliyebilir misiniz? hareket olarak değil sadece hangi günde hangi bölgeyi çalıştırıyım hangi gün dinleniyim :).
bu arada
yas 15
kilo 63
birde sürekli barfiks şınav çekiyorum
düz barfik eller bana bakar şekılde 20
normal şınav 50-60 civarı

NOT: eklediğim resim 2 ay önceki şu an çekemediğim için onu koydum şu anki durumum pek daha iyi yarın ekliyeceğim yeni resimleri
şimdi sağ önkolun ölçüsünü aldım 32 sol 31 teşekkürler çok uzattım :D
bench_O

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 416
Son düzenleme:
Ben olsam her gün bütüm bölgeleri çalışırdım.
Her gün bir bölgeyi çalıştırınca sanki diğer bölgeler o gün gelene kadar çalışmamış gibi olur diye hissediyorum yetersiz bence.

Kaslar çalışırken değil çalıştıktan sonraki aşamada dinlenirken gelişme hormonu salgılarlar. Kaslara dinlenmesi için izin vermek gerekli. İlk başladığımda hergün çalıştırıyordum bütün bölgelerimi daha sonra haftada 4 güne düşürdüm daha iyi netice aldım diyebilirim. Sana önerim vücudunu düzenli çalışman. Erinmeyle, üşenmeyle, kafaya esinde yapmayla olacak iş değil body. Oyun falan da değil bu.. vücut, sağlık şakaya gelmez. Yine de kendin bilirsin.

Back
Yukarı