Evde Body Building İçin Gerekli Mazemeler Neler Yardım !!!

Merhabalar.

Body Building Farklı Bi dünya denilebilir Neyse Ben konuya giriyim Arkadaşlar ben İlçede oturuyorum burda Fıtness Salonu Felan Yok merkezde var 3 4 ay Gittim
Hocam Çok İlgiliydi Ve Bilgili Bana Genimin İyi Olduğunu Söylemişdi Hızlı Gelişim Gösteriyordum Ve Araştırdım Genle Çok İlgiliymiş body building Ne yazıkki merkeze gitmem zor oluyor hep 3 4 ay gittim ve hep hırslıydım gidebiliyorum ama çok hızlı çalışmak zorunda kalıyorum ve otobüse yetişememe kokusu var Bu Yüzden eve bi kaç mazeme almak İstedim ama abartılı bişey değil cazip fiyatlarda bişeyler almak istiyorum Biyerlerde Okudum Barfix Demiri Felan İp Yay Felan Diyolar ama nebiliyim yetkili birine danışmadan almak istemiyorum Sizde Yardım İstiyorum Ne yapmalıyım

Ağırlık sehpası alabiliyorsan ayarlanabilir bir sehpa'yı da unutmamak gerek

bir bench almalısın. birde dumbell seti 20 kiloya kadar. barfiks demiride varsa evine kurmuş olursun spor salonunu. bench yerine evde varsa kahve sehpası ( uzun sehpalar) kullanabilirsin.

Bütçen varsa 50 kg set alman çok iyi olur hem ilerde kilo arttırdığında zorlanmassın ama tavsiyem 20 kg al ve vidalı olsun daha sonra 1 kg'lık plakalar alıp takabilmen çok daha kolay ol bench sehpasına çok fazla gerek yok evde bulabileceğin herhangi bir yükseklikte uygundur.

bende senin gibiyim.Hemen gidip Plastik içi kum dolu dumblee aldım.Spin sport un
Çift 5KG lik 20TL ucuz.
Evinde evin üstünde demir çatı oluyor ya. ben onları barfix demiri diye kullanıyorum.
Eer yoksa gidip barfix demiri alabilirsin .
Bu 2 gereksinim seni belli bi süre çalıştıktan sonra forma sokucaktır.
Ama SPOR SALONUNA GİTSEN VERİM DAHA CABUK ALINIR.

kardeş hepsiburada da fitness ile ilgili bütün aradıklarını bulabilirsin kargoda bedava zaten ve fiyatlarda çok uygun. 20 k lık dumbel setler kromlar 90 liraya alabilirsin bi bak derim.

Back
Yukarı