ama evde tek başına çalışanlar için çok tehlikeli bir hareket biliyorsun değil mi? tam teçhizat bench sehpası olsa bile, ağırlık arttırırken dikkatli olmak lazım. tek başımıza çalışıyoruz, mazallah altında kalıp ölsek, cesedimiz çürüyüp mahalleye kokusu yayılmadan kimsenin haberi de olmaz.valla ben bir ara demirciye kendim yaptırayım diye düşünmedim değil sonra içi boş tiner teneklerini şeyfettim şimdilik idare ediyor ama ben yana döne salon aramya deva ediyorum
konu sahibinin problemi ağırlık arttıramamaktan ziyade, kaldırmaktan korkuyor. emniyet açısından ..Sorununa çözüm bulabildinmi bilmiyorum ama şu yazıyı okumanı tavsiye ederim . Özellikle şu kısımdan sonrasını . . Yemeni düzenledin, kilo alımı devam ediyor, dinlenmen tam ama ağırlıkları arttıramıyorsun.... şeklinde devam eden yazı .
hocam yok benim kilo arttıramama evde alet edevat olmayışından yoksa pramit ile çalışıyorum da tık desem benc in altında güvenlik için hiç bir şeyim yok ...Sorununa çözüm bulabildinmi bilmiyorum ama şu yazıyı okumanı tavsiye ederim . Özellikle şu kısımdan sonrasını . . Yemeni düzenledin, kilo alımı devam ediyor, dinlenmen tam ama ağırlıkları arttıramıyorsun.... şeklinde devam eden yazı .