Evde BB Antrenmanı

Merhaba Arkadaşlar ..
Daha önce Salonda Çalışmaktaydım Gidip gelmesi Zor oluyor Diye Malzemeleri Eve almaya Karar Verdim.

Evimde 150 Kilo Ağırlık ve Ağırlık Sehpası bulunmaktadır Yalnız Tek Sıkıntım Antrenman Programını Sabitliyemedim

İlk zamanlar Tek bölge Çalışıyordum Ertesi Gün dinleniyordum buda zamanla diyer bölgelerde kayıp oluyodu Günde 2 Bölgeye çıkardım ama Memnun deilim..

Anteranman Programı yapabilicek bi usta bulabilirmiyim :)

Ben bütün Bölgeleri Çalışıyorum

Önkol , Arka Kol , Omuz , Gögüs , Sırt - kanat , Bacak , Bilek.

Vucutu Dinlendirmeyi Seviyorum o yüzden Antrenman Sonrası gün dinleniyorum.
Nasıl bir Antrenman tavsiye edersiniz ?

1.Gün : Gögüs - biceps
2.Gün : Dinlenme
3.Gün:Sırt - Triceps
4.Gü: Dinlenme
5.Gün:Omuz - Bacak
6.Gün :Biceps-Triceps

Ben bunu uyguluyorum cokta memnunum . Kolları 2 haftada 1 2kere calıstırıyorum. Yani bazen 6.Gün gögüs - sırt oluyor

kemal bölge dizilimin güzel ama bence 6. gün dinlenip 7. günde programa tekrar baştan başlamalısın. Red Darknes sanada bu dizilimi önerebilirim. hangi hareketleri yapabilirim dersen onuda cevaplarım.

7.Gün pazar gününe denk geliyor , cogu salonda pazar günleri acık olmadıgından dinlenme yada sosyal aktivite yapıyorum .Ayrıca ben kollara cok önem veren birisiyim , 6.günde kolları fazladan calıstırıp gelismeye zorluyorum böylece bench press , military press gibi hareketlerde agırlıgı arttırabiliyorum . Tabiki 2 haftada 1 6.günde kolları calıstırıyorum.

Son düzenleme:
Back
Yukarı