evde barfix çekme imkanı olmayanlar için inverted row egzersizi

letsev

Üye
çoğu yeni başlayan veya zamanı olmayan kişi evde spor yapmak istiyor:) ama imkanlar kısıtlı haliyle evde en büyük sorun sırtın üst kısımlarını çalıştıracak barfix hareketi yapamamak. bu sorunu kısmende olsa ortadan kaldırmak için bir yöntem var forumda sıkça konusu geçsede açılmış bir başlık bulamadım. yapmanız gereken 2 koltuk ve sağlam bir sopa. veya bunların alternatifi başka eşyalar yeterki hareketin yapılış şeklini kavrayalım. hemen videomuzu izliyoruz :)

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=qp6B-6Cl5lY[/YOUTUBE]

veya alternatif

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=OYUxXMGVuuU[/YOUTUBE]

hareket basit, kavradığınız zaman yaratıcılık size kalmış evdeki imkanlardan güzel bir sırt egzersizi yapabilirsiniz.

tabi bu hareket barfiksin yerini tutmaz ama ayrıca yapılması faydalı bir hareket olacaktır.

Ben nizami barfix cekemiyorum.bunu yapsam zamanla barfixe alisirmiyim? Ayrica bu hareket barfix gibi omuz ge isletirmi ?

Barfiks omuz değil sırt/kanat hareketidir, bu hareket yarım barfiks gibi olduğundan daha rahat çekebilirsin.

Evet haklisiniz.barfix omuza vurmuyor ama yinede omuzlarin genislemesine katki sagliyor.buda oyle bir katki saglarmi?

Omuza vurmayan bir hareket omuzların genişlemesinde işe yaramaz, kanatları geliştirdiğinden üçgen bir görüntü verir.

kasları geliştirmez.peki omuzdaki kemik yapısınadamı hiç etkisi yoktur ?

omuz için başka hareketler var sevgili medetkerem:) neden bu harekete takıldınız kaldınız anlamadım. eğer evde dumbelleriniz varsa forumda dumbeller ile omuz hareketleri mevcut eğer yok ise duvara yasanıp

combat_fit_john_whitman_a.jpg

buda zor diyorsanız evde herhangi bir eşya ile aşağıdaki hareketi deneyebilirsiniz.

Front-Plate-Raises.jpg

letsev merak etme.benim bunlardan zaten haberim var.halk arasında barfixin omuz genişlettiği söylenir benim sorunum bunla.o anlattıkların benim 1 yıldır yaptığım şeyler.evet cok eski değil ama en azından tecrübemiz var

letsev merak etme.benim bunlardan zaten haberim var.halk arasında barfixin omuz genişlettiği söylenir benim sorunum bunla.o anlattıkların benim 1 yıldır yaptığım şeyler.evet cok eski değil ama en azından tecrübemiz var

sadece barfix yaparak omuzların gelişmez. hareketlerde öncelikli olan asıl hedef kas gurubudur. hareketten etkilenen diğer bölgeler hedef kas kadar etkilnmeyecektir.

ben kafa üstü şinavın beyin damarlarına zaralı olabileceğini düşünüyorum
riskli buluyorum
ve kesinlikle kendim yapmıyorum

ben kafa üstü şinavın beyin damarlarına zaralı olabileceğini düşünüyorum
riskli buluyorum
ve kesinlikle kendim yapmıyorum

bende tercih etmem açıkçası tehlikeli :) ama alternatif sunmakta paylaşım adına gerekli yapıp yapmamak üyelere kalmış. tehlikeli bir hareket ..

yeni gördüm konuyu, yalnız masa sağlammış ikinci videoda, ilk videodaki hareketin benzerini raki vasıtasıyla görmüştüm, faydalı paylaşım

Back
Yukarı