SiR_Arawn
Üye
Neler Yapıyorum?Kondisyon bisikleti , Barfiks , Şınav , Mekik , Squat
Haftada Kaç Gün ? 6 Gün , 1 Gün off.
Programı çeşitlendiricem şuan için evde sınırlı kısımda çalışabiliyorum.
-Başlangıç 20 dk Kondisyon Bisikleti
-Barfiks Geniş Tutuş Çeneye Çekiş.5 Set
-Nizami Şınav.5 Set
-Mekik.5 Set
-Squat.5 Set
Şimdilik bu kadar bir çalışma uyguluyorum.Evde uyguluyorum.Bazı şeyler zor oluyor salonda mekik sehpasında mekik çekmek kolaydı.Çok fazla mekik çekebiliyordum şimdi ise mekik evde rahat rahat çekemiyorum belim acıyor bu konuda fikiri olan var mı?
Barfiks ben hep dar tutuş avuç içi yüzüme bakar şekil rahat rahat çekiyordum.Ama şimdi sadece Geniş Tutuş Çeneye Çekiş avuç içi yüzüme değil karşıya bakar şekil çekiyorum çok zorluyor yani dar tutuşda çektiğimin çeyreğini çekiyorum.Bu sayıyı Geniş Tutuşu düzenli çalışarak artırabilir miyim?
Yakın zamanda evde alana sahip olursam hareketler eklicem.
Yanlız Squattan sonra 20 dk Kondisyon Bisikleti birdaha girsem mi? Diye düşünüyorum
Sizce neler yapmalıyım.
Haftada Kaç Gün ? 6 Gün , 1 Gün off.
Programı çeşitlendiricem şuan için evde sınırlı kısımda çalışabiliyorum.
-Başlangıç 20 dk Kondisyon Bisikleti
-Barfiks Geniş Tutuş Çeneye Çekiş.5 Set
-Nizami Şınav.5 Set
-Mekik.5 Set
-Squat.5 Set
Şimdilik bu kadar bir çalışma uyguluyorum.Evde uyguluyorum.Bazı şeyler zor oluyor salonda mekik sehpasında mekik çekmek kolaydı.Çok fazla mekik çekebiliyordum şimdi ise mekik evde rahat rahat çekemiyorum belim acıyor bu konuda fikiri olan var mı?
Barfiks ben hep dar tutuş avuç içi yüzüme bakar şekil rahat rahat çekiyordum.Ama şimdi sadece Geniş Tutuş Çeneye Çekiş avuç içi yüzüme değil karşıya bakar şekil çekiyorum çok zorluyor yani dar tutuşda çektiğimin çeyreğini çekiyorum.Bu sayıyı Geniş Tutuşu düzenli çalışarak artırabilir miyim?
Yakın zamanda evde alana sahip olursam hareketler eklicem.
Yanlız Squattan sonra 20 dk Kondisyon Bisikleti birdaha girsem mi? Diye düşünüyorum
Sizce neler yapmalıyım.