Evde çalışma programım

Yaş 16
Kilo 58
Boy 1.67 civarı.
Evde dumbell ile çalışma programı | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Kol Göğüs için. Bu arada kol u 7 kilo göğüsü 5 kiloluk dambıl ile çalışsam herhangi bir sorun olurmu? 7 KG çok zorluyor göğüs için.

Six Pack için.

Birde barfiks çubuğum var. Bununla nasıl çalışırım bilmiyorum hangi şekilde kaçtane çekicem bilmiyorum. Şınav ve Barfiks için hangi şekilde yapmalıyım?

Evde çalışma programım bu sizce yeterlimi? (Yazlıkçı değilim)
Beslenme programım yok.
Yaklaşık 2 aydır da çalışmıyorum.

Konum umarım silinmez çünkü bunlar kendi sorularım.

Verdiğin linkteki konunun en altında sırt çalışması linki var kırmızı, onda barfiksle yapabileceğin hareketler var.

Yemek düzeni vermek yasak forumdaki arkadaşlardan kendi amacına göre olan beslenme programını uygulayabilirsin.

Seçtiğin ağırlık kaslarını çalıştırdığını hissettirecek bir ağırlık olsun.Yani kasların antrenman sonrası hafifte olsa sızladığını hisset.

Bu yaşta neden o kadar kilonun altına giriyorsun ki birden bire.Kolunu da göğüslerini de düşük ağırlıkta eşit tut 1 ay kadar öyle çalış kasların ısınsın.Yavaş yavaş ağırlık arttırırsın.

7kg sadece göğüste zorluyor. Kol için falan zorlamıyor yani çok büyük bir ağırlık değil. Sadece merak ettiğim soru şu 5 lik göğüs 7 lik kol çalışsam nasıl olur. Yada dediğin gibi 5 ile çalışayım her 2 sinide. Ve bu arada programım iyi sayılırmı ?

Benim sana anlatmak istediğim şu.Kollarını güçlendirirsen daha sonra göğüs çalışmalarında rahatlıkla daha yüksek ağırlıklara girebilirsin.Kolların güçsüz kaldığı sürece büyük ağırlıklar kollarına yük bindirir.Göğüse 7 kilo ile bastığında kollar için 5 kilo sana hafif gelecektir.Ben geçengün göğüslere 8 kilo girdim 6 kilo kollarda tüğ gibi geldi.5 kilo ile bir süre çalış kollarını ve göğüslerini şimdilik eşit ağırlıkla yap derim.Vucudun biraz pişsin sonra ağırlıkları ayarlarsın.[DOUBLEPOST=1395333361][/DOUBLEPOST]Programın iyi, sonuçta profesyonel bir eğitmenin verdiği bir program ve bende o programı uyguluyorum.

Back
Yukarı