evde çalışarak...

bu vücudu evde yapabilirmiyim yaş 18 çok azimliyim ve istekliyim boy 184 kalıplı biriyim çalışmaya başlayalı 1 hafta oldu kaç kiloyla başlamam lazım ortalama?

çok azimliyim ve yapıcam. vücudum yağlı biraz hafif bi diyetle yağı kısıp protein ağırlıklı beslenir çalışmamada dikkat edersem hem yağ kaybedip hemde kas hacmini arttırabilirmiyim?

forumda biri vardı evde calısarak bunun gıbı belkı bundan daha sekıl kas yapmıstı

Azimli çalışır,evde de gerekli malzemeleri barındırırsan vede iyi beslenip,iyi dinlenip,hareketleri nizami bir şekilde çalışırsan yapabilirsin...:) Hiç değilse bu vücuda yaklaşırsın...

resim scott adkins, undisputed 3 :) bende izledim güzel dövüş filmi... lakin evde zor iş o vücudu yapmak...düzenli tertipli olarak çalışırsan 2 seneye güzel bir vucudun olur

Son düzenleme:
evde çalışmak isteyenlere en az 2 ay salona gitmelerini tavsiye ediyorum bütün hareketleri iyice öğrenmeden evde çalışmak zor.

Doğru söylüyorsun benim zamanım olmadığı için spor salonuna gidemedim Okuldan dolayı ama spordan önce 2 ay hareketleri araştırdım çokta yararı oldu.
aynen uzman tv de hareketlerın puf noktalarını ızledım adam cok guzel analtıyordu oylelıkle baya ogrendım 1 ay nsonrada sıteyı buldum suan hareketlerı evde en ıyı sekılde yapmaya calısıyorum ogrenmek cok ıyı bırsey

salona gidicek vaktim yok malesef. 20 kg dumbell set almayı düşünüyorum onun yanında kalori yakmak için kum torbasıda alıp çalışıcam. scott adkins benim idolüm oldu resmen

Back
Yukarı