Merhaba arkadaşlarım, abilerim. Vücut geliştirme işine adım atmaya karar verdim ve bi arkadaşın tavsiyesiyle bu foruma üye oldum bu ilk yazım ve yardımınıza ihtiyacım var.
Yaşım: 16
Kilo: 57
Boy: 1.77
Oturduğum yerde spor salonu yok o yüzden gidemiyorum ve bende evde çalışmaya karar verdim ama hiç spor geçmişim yok dumbell'i sadece spor mağazalarında kaldırdım
Kısacası hiç spor yapmadım. 1 haftadır sadece mekik ve şınav çekiyorum 1 dakika arayla 4 set 15 kere yani 60 kez. Ama bunların yeterli olmadığını bildiğim için kendime evde çalışacağım bir program yapmak istiyorum sistemli çalışmaya ihtiyacım var. Buradaki üstadlarımdan yardım bekliyorum.
Hangi hareketleri yapmalıyım, kaç kez yapmalıyım, hangi kondüsyon aletlerini almalıyım bunları yazarsanız çok sevinirim iyi günler.
Yaşım: 16
Kilo: 57
Boy: 1.77
Oturduğum yerde spor salonu yok o yüzden gidemiyorum ve bende evde çalışmaya karar verdim ama hiç spor geçmişim yok dumbell'i sadece spor mağazalarında kaldırdım

Hangi hareketleri yapmalıyım, kaç kez yapmalıyım, hangi kondüsyon aletlerini almalıyım bunları yazarsanız çok sevinirim iyi günler.