gnnc144
Üye
Merhaba arkadaşlar iyi sahurlar öncelikle 
Salona gidemiyorum 1-2 sebepten dolayı.Yapmak istediğim kas ön kol ,göğüs , karın , omuz gbi ama resimde görüğünüz proflar gibi olmak istemiyorum sadece vucutumda o kasların çıktığı ve spor yaptığım belli olsun istiyorum.Bunun için acaba birazdan yazacağım hareketleri her gun sabah akşam 2şer set yapsam nasıl olur.2şer set olur mu diyeceksiniz ama hayvan gbi olmakda istemiyorum
Omuz için :
Dumbbel Shoulder Press
Dumbbel Lateral raise
Bentover Lateral raise
Dumbbell Shrug
Biceps :
Dumbbell concentration Curl
Hammer curl
Göğüs :
Dumbbel Bench press
Dumbbel flying
.bi 2 sette azcık trapez
ve işte birazda şınav mekik.Evde sadece dumbell ım var olanaklar kısıtlı
.Bu dediğim hareketleri toplasam işte gunde 1 saat falan anca almaz bile bunu hergun demiyimde 2-3 gunde bir yapsam sorun olurmu(1 yıl body yapmışlığım var altyapı hazır yani
)
yani maksat o kas gruplarım çıksın spor yaptığım iyi vucudum oldugu belli olsun .
yorumlarınızı bekliyorm arkadaşlar sagolun şimdiden

Salona gidemiyorum 1-2 sebepten dolayı.Yapmak istediğim kas ön kol ,göğüs , karın , omuz gbi ama resimde görüğünüz proflar gibi olmak istemiyorum sadece vucutumda o kasların çıktığı ve spor yaptığım belli olsun istiyorum.Bunun için acaba birazdan yazacağım hareketleri her gun sabah akşam 2şer set yapsam nasıl olur.2şer set olur mu diyeceksiniz ama hayvan gbi olmakda istemiyorum

Omuz için :
Dumbbel Shoulder Press
Dumbbel Lateral raise
Bentover Lateral raise
Dumbbell Shrug
Biceps :
Dumbbell concentration Curl
Hammer curl
Göğüs :
Dumbbel Bench press
Dumbbel flying
.bi 2 sette azcık trapez

ve işte birazda şınav mekik.Evde sadece dumbell ım var olanaklar kısıtlı

yani maksat o kas gruplarım çıksın spor yaptığım iyi vucudum oldugu belli olsun .
yorumlarınızı bekliyorm arkadaşlar sagolun şimdiden