Merhaba arkadaşlar, ben 15 yaşındayım ve öğle arası eve gidemiyorum bundan dolayı protein alımı aksıyor. Eti maximusun 50 gramında 7.1 gr protein var acaba bundan 3-4 tane yesem faydası olurmu..? Şimdiden teşekkürler..
kalori acısından biraz fazla diye biliyorum ama daha bilgili arkadaslar msj atıcaktır 252 kaloriydi yanlıs hatırlamıyorsam 50g mı
Yalnız bu protein eksikligini hayvansal besinlerle kapatman lazim, o yuzden sen duzgun yemegini ye onun ustune yersin bi tane maximus. Okuldakiler cok kotuyse evden sandvic yapip gotur, daha yasin cok genc sacma sapan beslenipde yazik etme vucuduna.
500 kalori bi tanesi yanılmıyorsam dün yemiştim içindeki yağ miktarı fazla daha da önemlisi bitkisel protein içindeki evden tavuklu veya tonbalıklı sandviç yapıp götürebilirsin
1.kilo sorunum yok aksine zayıfım 2. si okulda tavuk döner gözleme filan var ama ne kadar sağlıklı oldukları meçhul...3.Süt yerine ayran içsem çok farkedermi..cevaplarınız için teşekkürler..
Değerli üyemiz; Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla BodyForumTR Ekibi
Ayranin (markasina gore degissede) protein degeri yaklasik olarak sut ile ayni. Kilo sorunun olmasa bile o kadar cikolata yeme , bi ogunu sirf onlardan olusturmak cok yanlis olur kanisindayim. Senin yerinde olsam cadocx'unda dedigi gibi evden ton balikli sandvic goturur okulda lüpletirdim onu
zaten bir öğünü sırf çikolatayla götürmiycem öğle arası 2 tost yiyorum üstüne 2 ayran onun üstüne yicektim bu çikolataları..
Protein açığını kapatmak istiyosan çikolata yetersiz kalır.Zaten o 7 gram 100gramındaki değer.Eti maximus 100 gram değil 50 gram filandır buda 3.5 gr yapar. Dürüm imkanın varmış.Bence dürüm + ayran ye öğlenleri.