ETİ Lifalif Yulaf Ezmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dostlar kimse neden mikserden geçirip tüketmiyor ? acaba benmi yanlış yapıyorum ? kimi demiş ilaç gibi yutun felan şaşırdım acıkcas

Zaten en kolay tüketimi mikserden orta kıyımda geçirerek tüketmek.Tabi biraz süt,fındık vs. de iyi oluyor.

Ben yeni bir karisim buldum. 3 kasik yulaf,2 kasik yeni cikan ülker ekstra koyuyorum. İcinde cikolata findik,tarcin ve pekmez varmis. Sicak sutte koyunca guzel oluyor. Mikser blendir ugrasmak istemiyorum.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Besin degeri bozulmaz. Fiziksel olarak kucuk parcalara ayiriyorsun. Yakmiyorsun pisirmiyorsun. Agzimizlada fiziksel sindirim yapiyoruz ve kucuk parcalara ayiriyoruz. Yoksa her yedigimiz besinin cignerken besin degeri azalirdi :D

(bilmiş biri yazar diye soyluyorum,agzimizla kimyasal sindirimde gerceklesir biliyorum. Nişastanin sindirimi agizda baslar ;) )

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sabahları tüketiyorum kahvaltıdan bi 5 dakka sonra falan kaç gr tüketmek lazım ben bi kaseye nereden baksan 5-6 çay bardağı koyuyorum biraz fazla mı yoksa az mı koyuyorum bide 200 ml süt bunun tam ölçeklendirmesi ne kadardır ve neye göre ölçeyim yani bi çay bardağı kaç gr kaç çay bardağı koyayım gibisinden.

bu kurban bayramında kurbanlık seçmek için gittiğim yerde koyunların önünde yulaf vardı
görünce hoşuma gitmedi değil demekki gerçekten hacime faydası varmış dedim içimden :)

sabahları tüketiyorum kahvaltıdan bi 5 dakka sonra falan kaç gr tüketmek lazım ben bi kaseye nereden baksan 5-6 çay bardağı koyuyorum biraz fazla mı yoksa az mı koyuyorum bide 200 ml süt bunun tam ölçeklendirmesi ne kadardır ve neye göre ölçeyim yani bi çay bardağı kaç gr kaç çay bardağı koyayım gibisinden.
500 gram bir paketi 5 esit bardaga bol 100 grami bul bardagina gore gunde 100 gram + 400 ml sut ile tuket , blenderdan gecirip fistik ezmesi muz ve kahve ile karistirip mikserleyip icebilirsin tavsiye ederim

BEn hem pahalı hem de katkı möaddesi olabileceği ve şirketlere para kaazzandırmamak için aktardan filan alıyorum, sadece yulaf oluyor. İÇine üzüm keten tohumu filan atıp ceviz vs de, portakal suyuyla yumuşatıp yiyorum. Günde 3-4 öğün yemek yiyorum, kahvaltıda yulaf ve ara öğünlerde de yulaf yiyorum çünkü cok acıkıyorum. Umarım zararı yoktur fazla yememnin bu kadar. Br de sarı leblebiye abanıyorum.

Ben olduğu gibi yiyorum :)
İlk başlarda kusacak gibi oluyordum ama şimdi bilgisayar karşısında az zorlanarak yiyebiliyorum. Tadı da artık o kadar kötü gelmiyor.

Ben de sıcak çorbalara karıştırıyorum ve öyle daha kolay tüketiyorum...Sıcak olursa hemen gevşiyor şehriye gibi oluyor.

bu ürünü diyetteyim alıp sabahlarımı yemem lazım sadece :? bunun yanında ne yemem gerekiyor

eywallah ya çok teşekkür ederim. bu gün 3 ncü paketi yedim iyi oldu öğrendim.
bana ne tavsiye edersiniz öğlen yemekleirnde ne yapayıım evden hazırlayıp ne götüreyim.

Allah aşkına tadının güzel olduğunu kimse söylemesin :D

Gece yatmadan önce Muz + Yulaf + Süt +eti cicibebe karıştırıp içiyorum

Back
Yukarı