Vay arkadaş bi kıvam ayarlayamadım evde tartı var mutfak tartısı onda tartmaya çalışıyorum lifalif yulaf ezmesi 2 bardak koyuyorum 100gr gösteriyor buda fazla geliyor şuana kadar hep yarısı kadar koyuyodum tam oluyordu hangisi doğru çözemedim![]()
Sabah öyle denedim ama tekrar deniycem çok hassas tartı sayılmaz onun da payı varBuzdolabi posetine kasik kasik doldur yulafi oyle tart, 75-80 gram dene
Yogurtla daha iyi oluyor..ya arkadaş sütle karıştırdım çok garip bi hal aldıtat yok bişe yok tadı geçtim böyle yapış yapış garip bişe :S çerez gibi yesek olmazmı tek tek öbür türlü sütle yiyemiyorum veya çikolatalı süt var onla karıştırsam olur mu.
hmm.yarın deneyeceğim biraz yoğurtla iyi olursa devam edicem öyle de bar yapsak olur mu acaba.hindistan cevizi erimiş çikolata fındık ceviz yulaf hepsi karıştırılıp donunca güzel oluyor dedi annem.Yogurtla daha iyi oluyor..
Amacin kilo almak ise olabilir, aksi halde saglam kalorisi olur.. Antrenman sonrasi icin uygun degil..hmm.yarın deneyeceğim biraz yoğurtla iyi olursa devam edicem öyle de bar yapsak olur mu acaba.hindistan cevizi erimiş çikolata fındık ceviz yulaf hepsi karıştırılıp donunca güzel oluyor dedi annem.
çalışmadan sonra hangisini yapayım.
hmm.amacım çalışırken yavaş yavaş kilo vermek vermesemde olur ama almamalıyım.Amacin kilo almak ise olabilir, aksi halde saglam kalorisi olur.. Antrenman sonrasi icin uygun degil..
At bile zor yer suyla, valla bravoArtık sadece su ve yulaf![]()
Abi oda bişey mi ben bir ara iyice abartmıştım kuru kaşıklayıp arkasından su içiyordum.Suyla bu aralar karıştırıyorum.At bile zor yer suyla, valla bravo![]()