ETİ Lifalif Yulaf Ezmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vay arkadaş bi kıvam ayarlayamadım evde tartı var mutfak tartısı onda tartmaya çalışıyorum lifalif yulaf ezmesi 2 bardak koyuyorum 100gr gösteriyor buda fazla geliyor şuana kadar hep yarısı kadar koyuyodum tam oluyordu hangisi doğru çözemedim :confused:

Vay arkadaş bi kıvam ayarlayamadım evde tartı var mutfak tartısı onda tartmaya çalışıyorum lifalif yulaf ezmesi 2 bardak koyuyorum 100gr gösteriyor buda fazla geliyor şuana kadar hep yarısı kadar koyuyodum tam oluyordu hangisi doğru çözemedim :confused:

Buzdolabi posetine kasik kasik doldur yulafi oyle tart, 75-80 gram dene

ya arkadaş sütle karıştırdım çok garip bi hal aldı :D tat yok bişe yok tadı geçtim böyle yapış yapış garip bişe :S çerez gibi yesek olmazmı tek tek öbür türlü sütle yiyemiyorum veya çikolatalı süt var onla karıştırsam olur mu.

ya arkadaş sütle karıştırdım çok garip bi hal aldı :D tat yok bişe yok tadı geçtim böyle yapış yapış garip bişe :S çerez gibi yesek olmazmı tek tek öbür türlü sütle yiyemiyorum veya çikolatalı süt var onla karıştırsam olur mu.
Yogurtla daha iyi oluyor..

hmm.yarın deneyeceğim biraz yoğurtla iyi olursa devam edicem öyle de bar yapsak olur mu acaba.hindistan cevizi erimiş çikolata fındık ceviz yulaf hepsi karıştırılıp donunca güzel oluyor dedi annem.
çalışmadan sonra hangisini yapayım.
Amacin kilo almak ise olabilir, aksi halde saglam kalorisi olur.. Antrenman sonrasi icin uygun degil..

daha öncede yazmıştım ancak
sabah yoğurt ve yulaf bir arada çok iyi gidiyor

Merhaba,forumda yeniyim o yüzden öncelikle herkese merhaba.
Bende yulafın tadını beğenmiyorum o yüzden 1 tatlı kaşığı balla karıştırıp sütte 5 dk bekletiyorrum neredeyse mısır gevreği kıvamına geliyor herkese tavsiye ederim.

Ben her sabah kahvaltimda
1 çorba kasesi kadar yulaf (yaklaşık 100-125gr),
1 bardak su,
2 orta boy muz(robottta su ile mix yaparım)
1 avuç kuru üzüm
1 avuctan biraz az ceviz
1/2 avuç çiğ badem ile karıştırır yerim tadı harika olur denemekte yarar var diye düşünüyorum
NOT: ceviz ve bademler küçük parçalara ayırıyorum.

Nesfit veya bademli corn flex in yanisira, sutle birlikte aliyorum. O sekilde tadi ancak normale donuyoe :)

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

4-5 Kaşık yoğurt,
5-6 kaşık yulaf ezmesi,
1 kaşık yaban mersini,
biraz kuru üzüm,
bir avuç ceviz,
biraz tarçın ve toz zencefille her sabah karıştırıp yiyin.. En güzeli öyle oluyor, Tarçın zencefil ve bal, mesir macunu etkisi yapıyor tavsiye ederim

Blendırda toz haline getirdim 50 gr sabah 50 gr aksam sütle karştrp içiyorum, artık okula dönüyorum süt her fırsatta olmayabilir suyla devam ;)

Back
Yukarı