Esmer Pirinç , Bulgur vb..

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Bodyyci tarafından 15 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. Bodyyci
    Offline

    Bodyyci Üye

    Katılım:
    8 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    422
    Beğenileri:
    50
    Ödül Puanları:
    38
    Yer:
    İstanbul
    Arkadaşlar ailemle yaşadığım için pirinç pilavı vb yiyecekler tereyağ yada zeytinyağ kullanılarak yapılıyor .. Bundan dolayı bir problem olur mu ? Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler
     
  2. Franquez
    Offline

    Franquez Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    892
    Beğenileri:
    353
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    BURSA
    ekstardan kalorisi artar sadece hesabına göre yaparsan hıc bı sıkıntı olmaz :)
     
    Bodyyci bunu beğendi.
  3. sergen turaman
    Offline

    sergen turaman Üye

    Katılım:
    3 Mart 2016
    Mesajlar:
    899
    Beğenileri:
    268
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    aynı sıkıntı bndede var yaşım kucuk 15.o yüzden evde ne var yiyorum ama sağlıklı şeyler.şimdi kalori sayıyorm myfitnesspaldan yemepi bulup ekliyorum burda yapılan yağıdamı ekleyeceğim yoksa program yağla pişirilen yemeğimi direk ekliyor kaloriyi yoksa sadece pirincinmi yağsız-
     
  4. Franquez
    Offline

    Franquez Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    892
    Beğenileri:
    353
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    BURSA
    bence bu yaşta o kadar ayrıntıya takılmana gerek yok yemegını ye sporunu yağ saglıklı ol yeter:)
     
    doxux, Bodyyci ve abseto bunu beğendi.
  5. Bodyyci
    Offline

    Bodyyci Üye

    Katılım:
    8 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    422
    Beğenileri:
    50
    Ödül Puanları:
    38
    Yer:
    İstanbul
    Merhaba ,

    Normalde sporcular nasıl yapıyorlar yağsız şekilde pilav vb . şeyleri
     
  6. Franquez
    Offline

    Franquez Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    892
    Beğenileri:
    353
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    BURSA
    lapa şekılde mesela makarna suya dok bulguru suya dok haşlanır
     
  7. Bodyyci
    Offline

    Bodyyci Üye

    Katılım:
    8 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    422
    Beğenileri:
    50
    Ödül Puanları:
    38
    Yer:
    İstanbul
    Çok takılmaya gerek yok diyorsunuz zeytin yağlı yemek yapımına düzenli spor yapıp yasaklı gıdalar tüketmediğimiz sürece :) ( Yasaklıdan kasıt basit şeker abur cubur vs .. )
     
  8. Franquez
    Offline

    Franquez Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    892
    Beğenileri:
    353
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    BURSA
    aynen oyle paşam :)
     

Sayfayı Paylaş