Eski Prolarin Simdiki Vucutlari

Zane bir numara bence... Keşke body sporuyla ilgilenen herkesin ona benzer vücudu olsa :(

Para durumları düzeltince onun t shirtünü bastırıp giyeceyim Hayranıyım

Alttaki resim dekini düşünüyorum

15884864.png

Bir iki resimde ben ekliyeyim büyük bir arnold hayraniyim cok üzücü bir durum ama malesef resimler yalan söylemiyor acaba simdi bir yarisma düzenleseler kim birinci yada kim sonuncu olur hic süphesiz Arnold sonuncu
paranin verdigi rahatlik bence biraz tembellestirmis yada kalp ameliyatindanmi kanaklaniyor bilinmez

Eklentiler

• arnie-barnie.jpg
    arnie-barnie.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 689
  • Arnold_Shwarzenegger_5.jpg
    Arnold_Shwarzenegger_5.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 706
  • Arnold_Shwarzenegger_54.jpg
    Arnold_Shwarzenegger_54.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 721
  • COLOUR10135028.jpg
    COLOUR10135028.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 649
  • COLOUR10135032.jpg
    COLOUR10135032.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 667
  • COLOUR10135035.jpg
    COLOUR10135035.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 682
Arnold zaten tamemen spordan elini çekmiş gibi... kendine yazık etmiş ama tabiki kendi tercihidir bu.. son resimde kolar ben burdayım demeye çalışıyor :) ama olmuyor demek ki..

saygılar...

bu bodycilerin ilerde kaslar sarkması konusu bir türlü bitmek bilmedi tam herkes bir şeyler öğrendi diyoruz aynı soruyla tekrar başa dönülüyor

Haklısın.Sanki vücutçulara özel bir durum bu.Hangi sporu yaparsan yap bırakınca formdan düşersin diyoruz millete de inanmıyorlar nedense.Gerçi ben sporun sağlığa faydası yok diyen cahil de gördüm bizzat.Bizim insanımızın özelliği bu herhalde.Her şeyin en iyisini bildiğini sanıyor maalesef.

arnoldun göğüs kafesi nekadar iri. tabi kas namına birşey kalmamış . onunda pek umurunda olduğunu sanmıyorum. derdi tasası başka şu anda. herkesin aksinede nedense Zaneyi ben hiç estedik ve simetrik bulmuyorum niyeyse. İki küçük ve zayıf bacak ve yukarı doğru genişleyen kanat kaslarından oluşan biri

arnoldun resimleri pek iyi değil formdan düşmüş fakat berbatta bulmadım açıkcası yinede göğüs bölgesi herşeye rağmen iyi gibi bence

sağlık kısmıyla ilgili;
coleman'ın doktoru da dolaşım sisteminin mükemmele yakın olduğunu söylüyordu.. coleman da 40ını geçti yanılmıyrsam. gerçi coleman belli ki çok hayvansı beslenenlerden değil, sezon dışı diyetini okumuştum, sade besleniyor, kırmızıdan çok beyaz tüketiyo falan..

Ben çok formda görmedim açıkcası röportaja gittigimizde çok çok daha iyi durumdaydı,sanırım şuara çok yüklenmiyor,birde o zaman görseydiniz ne derdiniz,çok büyük hoca.

ahmet enünlü gerçekten mukemmel bi genetige sahip..ama merak ettiğim şu bu yaşta vucudu boyle tutmak steroid vs yollarlamı sağlanıyor?

saydam arnold istese bunlar gibi vucut yapabilirmi yani?iş-politka falan derken saldığı için bu halde diyorsun?banada öyle geliyor..arnold shwarzenegger üstün yağ yakabilen bi bedene sahip bu yaşta bile gram göbek yok.

Eskiden ilaclar günümüzdeki gibi değildi daha cok emek gerekiyodu ondan bu kadar define ve ii duruyolar bence günümüzdeki vg ler daha fazla ilaç destegine sahip

arnoldun vücuduna yapılan kötü yorumlar bence gereksiz. arnold istese çalışabilirdi ama genetik bir kalp rahatsızlığı var kaç kere ameliyat olduğunu okuyanlarınız vardır. kendisini bu rahatsızlığı varken zorlaması sizce mantıklımı ?

bu spor un çok farklı yanı kimyasal a bulaşmaz herşeyi kararında yapar sanız uzun yıllar formda yaşayabilme imkanınız oluyor ( genelde ) ama kimyasal a girerseniz ve dikkatli olmazsanız farklı sonuçlar oluşabiliyor.

arnoldu un kalbinde sorun vardı onun bu sporu yapmamasını normal karşılıyorum vucudu o oynanmış resimler kadar iğrençleşmemiş ama güzelde bi görüntü yok ortada. hep diyorlar bu spor nankör diye yıllarca çalış çalış bıraktınmı milletin diline sakız ol :D

Back
Yukarı