eski hale donme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lep
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lep

Üye
Iyi gunler dilerim. Ben 82 kiloyum. ideal kilom 73. Isteyim tekrar ideal kiloma donmek. kol ya da gogus sirt bolgellerimde hacim kaybi yasayamayi sorun gormuyorum. zaten spora baslarken ki amacim orantisiz bacak ve omuzlarimi gelistirmekti. zayiflamak isteme sebebim yuz sismanligi. artik gulemiyorum bile Arkadaslar dolayisiyl dogal.olamiyorum. cevremdeki insanlar vucudumu begeniyorlar ancak aynaya baktigimda yuz mimiklerimi gulusumu cirkin bir goruntu cikardigi icin kullanamiyorum ki bu insanin dogal halini konusmasina ifade tarzina kadar bir olumsuz degisime yol aciyor. ayni cevre bu olumsuz yone de dikkat cekiyor zate . ancak eski halimde de bacaklarim ve omuzum diger bolgelere gore daha bir zayifti simdi orantili. Kisaca durum bu , asil suale gelirsek : ideal kiloma donmek istiyorum. Ancak bacak ve omuz hacmini de korumak istiyorum en azindan orantisiz haline donmesini engellemek.dusuncem bu iki bolge antremaninda beslenmeyi iyi yapmak diger gunler daha az yemek ve kosmak.. Bu uygun olur mu ? onerilerinizi bekliyorum. Bu surec de nelere dikkat etmeliyim ? saygilar.

Ben bu şekilde çalışırdım ilk zamanlarımda. Antrenman günleri sağlam çalışma ve güzel bir beslenme, dinlenme gününde ise daha az kalorili ve sabah kardiyosu yapardım. Kas kütlesi arttırarak yağ yakımını başardım. Ek olarak yüzüyordum birde.

Ben bu şekilde çalışırdım ilk zamanlarımda. Antrenman günleri sağlam çalışma ve güzel bir beslenme, dinlenme gününde ise daha az kalorili ve sabah kardiyosu yapardım. Kas kütlesi arttırarak yağ yakımını başardım. Ek olarak yüzüyordum birde.
Aslında yagları atmak icin antreman gunleri dışında koşu sahasında hergün koşmayı düşünüyorum. antreman gunu agir bir bacak çalışmasının getirisini geri götürürmü bu acaba ?

Aslında yagları atmak icin antreman gunleri dışında koşu sahasında hergün koşmayı düşünüyorum. antreman gunu agir bir bacak çalışmasının getirisini geri götürürmü bu acaba ?
Bacak antrenmanlarından sonra dinlenmeni tavsiye ederim. Malum dinlendirmek önemli.

Omuz ve bacak çalışmalarını arttır haftada 1 çalıştırıyorsan haftada 2 gün çalıştır
Bu agir olmaz mı ? bacak antremani sonrası bacaklarim en az 4 gunde kendine gelebiliyor. Agrirken yuklenmek sorun olmaz mi ? omuz keza oyle. amacim zayıflamak ki bu yüz şismanligimi da eski ideal kilomdaki seviyeye getirecektir. bunu yaparken bu iki bolgenin ilk mesajimda.belirttigim uzere eski haline gelmesini de istemiyorum. hafta da iki kez calişmak ters etki yapabilir mi ?

Bu agir olmaz mı ? bacak antremani sonrası bacaklarim en az 4 gunde kendine gelebiliyor. Agrirken yuklenmek sorun olmaz mi ? omuz keza oyle. amacim zayıflamak ki bu yüz şismanligimi da eski ideal kilomdaki seviyeye getirecektir. bunu yaparken bu iki bolgenin ilk mesajimda.belirttigim uzere eski haline gelmesini de istemiyorum. hafta da iki kez calişmak ters etki yapabilir mi ?
Fullbody çalışanlar bütün grupları haftada 3 defa felan çalışıyorlar. Sen 2 kere çalışacaksın bişey olmaz ağır gelmez. Bacak ile diğer bacak arasına 4 gün koy iyileşme süren uzun ise. Yani pazartesi bacak yapıyorsan diğer bacağı perşembe veya cumaya koş. Beslenmene dikkat et ama.

Back
Yukarı