Eski formum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4 ay sporu bıraktım 10 kilo verdim şimdi ise 1.5 hafta oluyor başlayalı iyi beslenmeme rağmen gram kıpırdama yok vücudumda. İnsan çalışınca meyvesini alamayınca motivasyonu da kayboluyor sizce toparlanmam ortalama kaç ayı bulur?

Daha önce ne kadar yaptığını bilmiyorum 4 ay uzun bir ara sayılır 1.5 haftada sonuç alman zor bence azimle devam et moralini bozma elbette kısa sürede eski haline dönersin.

62 cm bacak vardı 55 cm oldu
35 cm kol vardı 32 cm oldu
29 cm ön kol vardı 28 cm oldu
belim 81 falandı 73 oldu

hatırladığım ölçüler bunlar. 1.5 hafta oldu gram değişim yok. bu benim moralimi çok bozuyor. insanın yiyesi de gelmiyor.

Bence siz bu durumu asiri stres etmeni haline getirmissiniz bu nedenle bu sizi ilerleyen donemde dahada kotu bir duruma sokacaktir inanin, en kisa zamanda kendinizle barisin ve bu durumdab kurtulun

Lg Smart World

62 cm bacak vardı 55 cm oldu
35 cm kol vardı 32 cm oldu
29 cm ön kol vardı 28 cm oldu
belim 81 falandı 73 oldu

hatırladığım ölçüler bunlar. 1.5 hafta oldu gram değişim yok. bu benim moralimi çok bozuyor. insanın yiyesi de gelmiyor.
Herhalde 4 ay arada beslenemedin baya ölçü düşmüş gibi ama doğru antrenman beslenme ve dinlenmeyle eski halinden daha iyi olursun moralini bozma eğer moralsiz olursan zaten gelişemezsin.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-24'e aykırı başlık açmak!

Madde 24- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!
Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.
Örnekler :
*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmış mıdır?
*Ölçülerime göre beslenme ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi?
*Bu vücut için hangi supplementları kullanmalıyım? .... vb..
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı