goldtrapper58 dedi:peki mustafa hoca yarısmada kacıncı oldun kac kıloda hiç ara verdinmi neyersin ne içersin ölcülerin nlerdir biraz anlat bos bos resimle olurmu hocam aaaaaa![]()
bır sey sorcam oldukca parcalı duruyo demıssınde nerden parcalar ben goremedım ama bulk olarak guzel bır vucut dıet yaparsa cok guzel olur alt yapı saglamthugrain dedi:Ben hoca ya da bu isin piri bi insan degilim ama bulk olmasina ragmen oldukca parcali duruyor diyetten sonra kesinlikle cok guzel durucak...Tebrik ederim kac senedir calisiyorsunuz?
zfrskr dedi:Profesyonel bi vücut,fazla yoruma gerek yok.
Merhaba ArkdaşLar Ya Benimde Bi Sorum Olack Ben 22 Yaşındayım 1.82 Boyundayım 70 Kiloda Vucut GeLiştirmek İStiyorum Zayıfım Biraz DüzGün BakimLi Bir Vucuda Sahip OLmak İstiyorum Benim Gibi Birin Bu KırterLere Uygun Bi şeKiLde Vucut GeLiştirmesi Mümkünmü Yani DüzGün Bi Vucuda Sahip Olabilirmiyim KiLoLu BakımLı OLmak İstiyorum Vucut GeLiştirme SaLonLarına Gitmeden Önce sizLerden AkıL ALmak İsterimŞimdiden Teşkr..Ler
Kusura bakmayın bu üyelik bi arkadaşımın onun kini kullanıyorum.
Benim yarışma resimlerim var 2002 den onlarıda eklicem en kısa zamanda.
15 sene kadar oldu ama ben bu işi normal işimdede çalışarak yapıyorum esenlerde salonum var.
Yeni dönem yarışmalara hazırlanıyorum şimdi diyetteyim difizyon resimlerimi koyucam inş.
Bana sormak istedikleriniz olursa cvp verebilirim.