Esenler Atlas Spor Mustafa Kurt

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
NzW_mustafa_kurt4.JPG

aVz_mustafa_kurt1.JPG

NvU_mustafa_kurt2.jpg

jbT_mustafa_kurt3.jpg

Arkadaşlar Resimlerim Biraz kötü kusura bakmayın.
Şu an diyetteyim 2 aya akdar difizyon resimlerimi ekliyeceğim hepinize başarılar...

Ben hoca ya da bu isin piri bi insan degilim ama bulk olmasina ragmen oldukca parcali duruyor diyetten sonra kesinlikle cok guzel durucak...Tebrik ederim kac senedir calisiyorsunuz?

tşk ustat

Kusura bakmayın bu üyelik bi arkadaşımın onun kini kullanıyorum.

Benim yarışma resimlerim var 2002 den onlarıda eklicem en kısa zamanda.
15 sene kadar oldu ama ben bu işi normal işimdede çalışarak yapıyorum esenlerde salonum var.
Yeni dönem yarışmalara hazırlanıyorum şimdi diyetteyim difizyon resimlerimi koyucam inş.

Bana sormak istedikleriniz olursa cvp verebilirim.

Excursion tşk

Excursion düzelttiğin için tşk ederim ben bilgisaayra bizaz uzaylı kalıyorum benim ufaklığa yazdırıyorum yanlış yazmış...

peki mustafa hoca yarısmada kacıncı oldun kac kıloda hiç ara verdinmi neyersin ne içersin ölcülerin nlerdir biraz anlat bos bos resimle olurmu hocam aaaaaa :D

goldtrapper58

goldtrapper58 dedi:
peki mustafa hoca yarısmada kacıncı oldun kac kıloda hiç ara verdinmi neyersin ne içersin ölcülerin nlerdir biraz anlat bos bos resimle olurmu hocam aaaaaa :D

+85 2. oldum
Şuan bulk dönemde 100 kg mım Boy 170
İnş bu yarışmalara girmeyi düşünüyorum.

Ne yerim ne içeri ? proteinli ve karbonhidratlı yiyeceklar tavuk yumurta et.

thugrain dedi:
Ben hoca ya da bu isin piri bi insan degilim ama bulk olmasina ragmen oldukca parcali duruyor diyetten sonra kesinlikle cok guzel durucak...Tebrik ederim kac senedir calisiyorsunuz?
bır sey sorcam oldukca parcalı duruyo demıssınde nerden parcalar ben goremedım ama bulk olarak guzel bır vucut dıet yaparsa cok guzel olur alt yapı saglam

Merhaba ArkdaşLar Ya Benimde Bi Sorum Olack Ben 22 Yaşındayım 1.82 Boyundayım 70 Kiloda Vucut GeLiştirmek İStiyorum Zayıfım Biraz DüzGün BakimLi Bir Vucuda Sahip OLmak İstiyorum Benim Gibi Birin Bu KırterLere Uygun Bi şeKiLde Vucut GeLiştirmesi Mümkünmü Yani DüzGün Bi Vucuda Sahip Olabilirmiyim KiLoLu BakımLı OLmak İstiyorum Vucut GeLiştirme SaLonLarına Gitmeden Önce sizLerden AkıL ALmak İsterim :) Şimdiden Teşkr..Ler

Merhaba ArkdaşLar Ya Benimde Bi Sorum Olack Ben 22 Yaşındayım 1.82 Boyundayım 70 Kiloda Vucut GeLiştirmek İStiyorum Zayıfım Biraz DüzGün BakimLi Bir Vucuda Sahip OLmak İstiyorum Benim Gibi Birin Bu KırterLere Uygun Bi şeKiLde Vucut GeLiştirmesi Mümkünmü Yani DüzGün Bi Vucuda Sahip Olabilirmiyim KiLoLu BakımLı OLmak İstiyorum Vucut GeLiştirme SaLonLarına Gitmeden Önce sizLerden AkıL ALmak İsterim :) Şimdiden Teşkr..Ler

forumda aradıgın hersey var hazıra bekleme arastır bulursun

aynı bu spor dalı gibi hazıra kestirmeden bişi olmuyor
tembel olmuycan
arastırmacı olucan
azimli olucan
sabırlı olucan

Kusura bakmayın bu üyelik bi arkadaşımın onun kini kullanıyorum.

Benim yarışma resimlerim var 2002 den onlarıda eklicem en kısa zamanda.
15 sene kadar oldu ama ben bu işi normal işimdede çalışarak yapıyorum esenlerde salonum var.
Yeni dönem yarışmalara hazırlanıyorum şimdi diyetteyim difizyon resimlerimi koyucam inş.

Bana sormak istedikleriniz olursa cvp verebilirim.

Bende Esenlerdeyim vucut geliştirme salonunuzmu var açık adresinizi alabilirmiyim gelmek istiyorum

bende atlas spor salonuna gidiyorum. esenler üçyüzlüye in kime sorsan tarif ederler. salonda gerekli bütün aletler mevcut, geldiğinde görürsün zaten :) bu arada mustafa hoca 2008 türkiye şampiyonu 85 kg da..

çalışma saatleri

günümüz ortamında iş verenler işyerlerinin 24 saat açık olması için çabalamaktalar.

hal böyle oluncada vardiyalı bir sistemde çalışmaktayız.

atlas spor merkezi güzel bir yer.

temiz yer olarakda bana yakın.

amma velaki çok geç açmaktalar.

13:00 da açıldığından bu spor salonuna gidemeyeceğim.

en azından 11:00 a geri çekilse süper olurdu.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.
- Zorunlu Pozlardan eksik olanlar vardır.
- Eklenen resimler resim ekleme kurallarına uygun değildir.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiştir.
- Hakkınızda eksik bilgi verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı