İyi günler abilerim ben vücut geliştirmeye 1 sene önce başladım fakat okul sınavlar derken bıraktım yani 2ay gittim 3 ay bıraktım ama son 4 aydır düzenli yapıyorum yani doğru düzgün 4 aylık spor kariyerim var bu arada 16 yaşındayım lise3 geçtim 17 basıcam 2015de benim sorum kafama takılan bir soru ben bu sporda yarışmalık bir vücut düşünüyorum yani kariyerimi bunun üstüne geliştireceğim üniversitede besyo falan gideceğim yani geçimimi bu spordan sağlıyacağım çünkü bu spor beni yansıtan birşey hayat yaşamı haline geldi şimdilik saçma sapan diyetler yapmıyorum dukanmış falanmış iyi beslenmeye çalışıyorum karın kası plaj vücutluk çalışmıyorum şuanlık daha çok büyüme hacimleşme üzerine çalışıyorum karbonhidrat arttırıyorum ölçülerim olarak kolum 42 cm arkakolum hayvani at nalı görüntüsü var 1 aydır bicepse ağırlık verdim iyi olmaya başladı belim 90 cm civarı göğüs sırt ölçülerimi bilmiyorum fakat sırtım gerçekten geniş salonda 70 kilogram bench press 120-130 kilogram kadar leg press 80 kiloya kadar butterfly 50 kilo falanda dumbella pressler shoulder incline falan basıyorum sporda uzun düşünüyorum benim sorum boyumda kısalma yapar mı bu spor sadece bilgisi olanlar cevaplarsa teşekkür ederim vgye 2 gün önce başlamışlar yorum yapmazsa sevinirim fotoğraf yükleyemedim