Brad Pitt'e yapılan bu "İyi oyuncu değil zaten, fiziği ve yüz güzelliği sebebiyle böyle önemli bir noktada Hollywood'ta." muamelesi içimi acıttı. Yazıktır, günahtır. Hiç mi film izlemezsiniz? Hollywood'un çirkin tabir edilebilecek ünlüleri dahi aslında yurdum standartlarında oldukça kalburüstü tipteki insanlar. Kimse kusura bakmasın Brad Pitt'le Kıvanç Tatlıtuğ'u aynı kefeyi koymak çekememezliktir. Kaldı ki adam bundan elli yıl sonra Hollywood dokunulmazları statüsüne konsun (Ne bileyim onlardaki Marlon Brando, bizdeki Ayhan Işık, Kartal Tibet gibi.) yine de hiçbir zaman iyi oyunculuk sergilemeden fiziği ile ön planda olduğunu söyleyecekler çıkacaktır. Brad Pitt'in ve Kıvanç Tatlıtuğ'un ülkemizdeki popüleriteleri neredeyse denktir diye düşünüyorum. Bir gözünüzün önüne getirin bakalım hangisinin erkek hayranı daha çok? Şahsen ben ikisinin de yakışıklı insanlar olduğunu ama Kıvanç Tatlıtuğ'unkinin Brad Pitt'in oyunculuğu yanında solda sıfır kalacağını düşünmekteyim. Yapmayın işte, nolur.