Erkekte Büyük Kalça Problemi

Merhaba arkadaşlar gerçekten çok araştırdım ama hala ne denediysem fayda etmiyor,dışarıya bile çıkmaya utanıyorum şişman bir insan değilim sadece zamanında sporu bırakıp biraz beslenmemi bozduğumdan dolayı vücudumun bazı yerlerinde yağlar var ama kalçam aşırı derecede büyük gerçekten hiçbir şey giyemiyorum,şu an spor+diyet+l-carnitin kullanıyorum boyum 179 kilom 88.Lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin bana yardımcı olun çok teşekkürler

Yardımlık bir şey yok, kilo vereceksin. Bazı insanların yağları daha çok göbekte, bazılarının ise kalçada toplanıyor. Kilo verince düzelecektir.(tabi doğru verebilirsen)

Benim yağlarım bütün vücuduma dağılıyor mesela, normal göbek normal kalça normal bacak doğru kilo verirsen incelir

İphone 5s'le Uçarak Gönderildi

Genetik,benim arkadaşım kilo alınca kolu büyüyor (: Tek çözüm ise diet..

Yağ oranını düşür, bir de lordoz denen durumu düzeltecek hareketleri antrenmanlarına ekle.

sonra tekrar bak bakalım. kolay gelsin.

karnitin kullanmana bence gerçekten gerek yok. tamamen yalan dolan. kilo vermen lazım. antrenmanlara devam. bacak çalışmayı asla unutma. squat , lunge ,deadlift yap. farkı göreceksin

karnitin kullanmana bence gerçekten gerek yok. tamamen yalan dolan. kilo vermen lazım. antrenmanlara devam. bacak çalışmayı asla unutma. squat , lunge ,deadlift yap. farkı göreceksin
Hocam işin ilginç kısmı ben 3 sene önceye kadar müsabık bir muay thai sporcusuydum ve gerçekten vücut yağ oranım kilo boyuma göre idealdeydi,ama o zamanlar bile kalçam çok büyüktü sanırım üstteki arkadaşın yazdığı lordoz bende olabilir

Hocam işin ilginç kısmı ben 3 sene önceye kadar müsabık bir muay thai sporcusuydum ve gerçekten vücut yağ oranım kilo boyuma göre idealdeydi,ama o zamanlar bile kalçam çok büyüktü sanırım üstteki arkadaşın yazdığı lordoz bende olabilir
O zaman kendini yanlış ifade etmişsin, kalçanın dışarı çıkık olmasıyla büyük olması arasında fark var.

Duruş bozukluğundanda olabilir ibrahim yattara gibi yürüdüğünü düşünce bel önde kalça arkada ama yinede lordoz da olabilir bende de var hafif lordoz

İphone 5s'le Uçarak Gönderildi

Back
Yukarı