Erkek arkadaş spor yapmaya nasıl ikna edilir?: )

Victoria

Üye
Arkadaşlar merhaba, ilk mesajım bu ancak uzun süredir forumu takip ediyorum, ve buradan çok şey öğrendim, o yüzden sizlere sormak istedim..
erkek arkadaşımı biraz üşengeç birisi, spor yapmaya nasıl ikna edebilirim?

• Like
Reactions: Azi
Arkadaşlar merhaba, ilk mesajım bu ancak uzun süredir forumu takip ediyorum, ve buradan çok şey öğrendim, o yüzden sizlere sormak istedim..
erkek arkadaşımı biraz üşengeç birisi, spor yapmaya nasıl ikna edebilirim?
aslında bunu en iyi siz bayanlar başarabilirsiniz yani nasıl orasını ben bilemiyorum belki o'na atletik vücutlu erkeklerin ne kadar çekici olduğundan falan bahsedersinizz ama siz istedikten sonra kesinlikle başaracağınıza inanıyorum şimdi şeytana pabucunu ters giydirirsiniz dicem ama söz meclisten dışarı :)

Spordan kasıt VG ise, bu spor insanın içinden gelmiyorsa kesinlikle başlamaması gereken bir spor. İkna edilmeye ihtiyaç duyuyorsa yanlış tercih.

Ben zaten yıllardır spor yapıyorum aynı şehirde olsak bi şekilde beraber gideriz : )
Spordan kasıt VG ise, bu spor insanın içinden gelmiyorsa kesinlikle başlamaması gereken bir spor. İkna edilmeye ihtiyaç duyuyorsa yanlış tercih.

spordan kastım 'en azından' haftanın belirli günleri fitness yapması.. başladıktan sonra bir süre sonra alışkanlık haline gelir diye düşünüyorum açıkçası ama o ilk kıvılcım nasıl olur o konuda bi fikrim yok: )

• Like
Özendiği, rol model belirlediği, fit görünümlü ünlüler varsa, onların antrenman görüntülerini, spor yaparken çekilmiş videolarını paylaşabilirsin onunla. Sylvester Stallone'un Rocky'deki antrenman görüntüleri çok genci spora başlatmıştır mesela.

Evet, Rocky güzel fikir: ) en kısa zamanda deneyelim bakalım ne olacak, teşekkürler: )

gittiğiniz salonda güzel bayanlar olduğunu söylerseniz gelebilir.ama bu kez sizin ilişki tehlikeye girebilir :D

ilginç bizim kızlar spor yapmamızı neredeyse istemeyecekler ama sen erkek arkadaşına sporu sevdirmeye çalışıyosun

• Like
umarım senin gibi düşünen bayanların sayısı gün geçtikçe artar fitness ve vg sporunu insan sevmek zorunda yoksa bu iş olmuyor evet belki Stallone Arnold ve Brad Pitt gibi sanatçıların filmlerinden etkilenip salonun yolunu tutanlar var ama az zaman geçtikçe hevesleri bitiyor ve bırakıyorlar çevremdede vardı rocky 4 filminden etkilenip spora başlayıp sonra bırakanlar

çevrendeki fit kaslı birileri ile kıskandır. yani onlardan bahset bak şunun vücud nasıl vs diye. seni bu yüzden kaybedebileceği kuşkusuna kapılsın. ama bu şekilde fitness koşu vb ye başlayabilir yani biraz sporun ucundan tutmuş olur. değilse schwarzxxl in dediği gibi vücut geliştirme içten gelmeli öyle dışarıdan olmaz, vücut gelişitrme çok fazla fedakarlık ister para zaman özveri disiplin hırs.

Yok valla içinden gelmiyorsa olmuyor hiç zorlama olmaz yani , truvadaki odiseus gibiyimdir kaç kişiyi başlatamadm şu spora gelmiyorlar gaza üşengeç insanlar. Başlamıyor nalet olasılar , raki maki filmleri yalan abi şu sıralar vucud on planda olmayan hollywood filmimi var bizim dizilerimize bile geçti daha ne olsun , özenmiyorlar işte adam rahat doğmuş rahat gidiyor.
Bunlar tabi 1.tip , 2.tipler daha vahim başlıyor 2 hafta sonra kayıp piyasada yok neymiş bana göre değil bu işler.

Galiba bende piskopata bağladım bu aralar spor yapmayn kadınlar ilgimi çekmiyor nedense .Kendımden supelenıorum bu aralar cokmu bağlandık bu işe? :)

oğlum var ya spor salonunda kızlar teklif ediyormuş.
Hangi salon dalmayak ?

• Like
Bu spor her erkeğin yapabileceği bir spor değildir...
Daha doğrusu herhangi bir spordan çok daha fazlasıdır...
Yapan insanlar da girdikleri ağırlıklar , elde ettikleri kas kütleleri ile sıradan erkeklerden çok daha fazlasıdırlar...

Eğer kişi bu yaşam tarzına gönül vermişse (bu forumdaki bir çok arkadaşım gibi) kimse onu durduramaz ...
Ama o istek yoksa içinde dünyaları önüne serseniz umurunda olmaz...

Erkek arkadaşınız için söyleyebileceğim acı bir gerçek ise , eğer bu sevda da gönlü yoksa ve başlasa bile , her türk erkeğinin mutlaka hayatında bir defa yaşadığı gibi bir kaç ayda arkasına bile bakmadan salondan kaçacaktır...

adamın sevgılısı varmıs ( sen oluyorsun) fıt vucuttan hoslanmıyormus.Onca zahmet zaman emek heba edılen bı karacıger:D eger ınsanın ıcınden yapmak gelmıyosa bu sporu yapmaz veya yapar 1 ay sonra brakır cunuk bu spor halısahada top oynamaya benzemez spordan fazlasıdır vg bır hayat bıcımıdır herseyını ona gore duzenlemen gerekır .

Back
Yukarı