Erkeğiz Diye Kimse Sir Ağda Yapmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emasbb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim bahsettigim Veet men Wax Strips

img_products2.jpg

http://www.veetformen.co.uk/productrange/index.html

Bu nasıl bır konuymus ya, her gun yenı bır sey yazılmıs oluyor.

Ben hayatımda almadım kıltuy, ama burayı okuduktan sonra baya bı heveslendım, en ıyısı tuy dokucu kremler gıbı gelıyor,
ama kac tup gıder Allah bılır :roll:

Merhaba arkadaslar ben veet'i kullandım hemde iki seferdir ya bu ağda işi cok acı verici ya acıdan kan ter içinde kalıyor insan benim sırtımın orta kısmında cıkıyor arkadaslara aldırıyorum sapıtıyorlar:) ama snra felaket bir sivilcelenme oluyor. Aslında cok uzun sureli cıkmama yapmıyor mesela 1 ayın sonunda tekrar baslıyor cıkmıya:((

bence BODYFORUMTR ekibi ve üyeleri olarak toplanalım gidelim bi lazer epilasyon merkezine bakın biz bu kadar kişiyiz diyip indirim isteyelelim hemde kalıcı çözüm :D (gerçi biraz baskın yapmış gibi olur ama)

Ağdadan korkanlar için bir tavsiyem olacak.
Bazı bölgelerde ağda gerçekten çok can yakıyor. Bazı yerlerde pek acıtmasa da...
Emla diye bir krem var. Dövme yaptırmadan önce, epilasyondan önce veya bunun gibi can yakıcı işlemlerden önce kullanlıyor. Geçici anestezi etkisi yapıyor canınız da acımıyor. Fiyatı 25 ytl civarı olsa gerek, fakat karneniz varsa bi şekilde yazdırırsanız karşılıyorlar.

Bir de karınca yumurtası yağı diye birşey varmış. Tüyleri bayağı bir azaltıyormuş diyorlar.

Ayrıca veet çok pahalı, almaya değmez...

bu local anestezi kremlerinden bende bahsetmiştim biara ama denemedim ağda yaptığım günlerde.. ismi anestol pomad .. denenebilir fakat ağda yapmanın sonu gelmiyor ve sivilce kıl dönmesi cabası..
şu karınca yumurtası hadisesini denemeyi bayadır düşünüyorum..

tamam kadınlar bu işi yapıyorda genelde bacak vs..erkekler gibi göğüslerinde kıl (tüy değil yalnız) çıksaydı yinede yaptırırlarmıydı sormak lazım..bacak göğüs kadar acı vermez diye düşünüyorum..

ama tabi cesaret eden varsa kimyasalların yanında ağda bir numara bence..uzun süreli ve kılları sertleştirmeyen çözüm..

Evet bir bayan olarak ben kesınlıkle yaptırıdım. Erkeklerde de kaslı bir vücuda sahip olsunlar ya da olmasınlar tüy bence hiç hoş değil helede kol altındakiler ve sırttakıler aldırılmalı. Birkere kol altındakı tuy de koku yapıyor ve bunu bılerek neden uzatırlar hıc anlamamısımdır. Benım sıze tavsıyem maddı konumuz el verıyorsa kesınlıkle lazer yaptırın dusunsenıze bır daha hiç çıkmamak uzere kurtuluyosunuz ve ben yaptırdaım hıc bır acıda duymuyorsunuz. Maddı durumu yeterlı olmayanlar da kız arkadaslarına agda yaptırabılırler ben yakın erkek arkadaslarımın sırt ve kol altı tuylerını almıstım:)

Evet bir bayan olarak ben kesınlıkle yaptırıdım. Erkeklerde de kaslı bir vücuda sahip olsunlar ya da olmasınlar tüy bence hiç hoş değil helede kol altındakiler ve sırttakıler aldırılmalı. Birkere kol altındakı tuy de koku yapıyor ve bunu bılerek neden uzatırlar hıc anlamamısımdır. Benım sıze tavsıyem maddı konumuz el verıyorsa kesınlıkle lazer yaptırın dusunsenıze bır daha hiç çıkmamak uzere kurtuluyosunuz ve ben yaptırdaım hıc bır acıda duymuyorsunuz. Maddı durumu yeterlı olmayanlar da kız arkadaslarına agda yaptırabılırler ben yakın erkek arkadaslarımın sırt ve kol altı tuylerını almıstım:)

Madem herkese senin gibi bir arkadaş nasip olsun diyerek konuyu bağlıyoruz thums:

koltuk altı tüylerinin ne old görmek için eski nba maçlarını tavsiye ederim.85 öncesi maçları özellikle.:)
bioderi kullanmadan önce kullanılacak bölgedeki kılların temizlenmesi gerktiğini yoksa derinin yandığını duydum.özellikle yüz bölgesi için
benim bacak kılları için en pratik çözümüm koli bandı.kahvrengi olanlar en güzeli.fazlada acı çekmiyorsunuz.:)hepsi gitmiyor.yolunmuş tavuk gibi olmuyorsunuz.:)

sayet oyle cok kıl varsa once veet gibi tuy dokucu kullanin bence.direkt agda yaparsaniz heralde caninizdan can aliniyor gibi olur..tuyleri doktukten sonra tuyler hafif cikmaya baslayinca agda yaparsiniz.yoksa caniniz cok yanar gibi geliyor bana.

Aslında vucut bakım setleri var teknosadan rahatlıkla bulabilirsiniz.Gerçi ağda yapmıyor ama kirli sakal gibi kirli kıllar oluyor bu aylarda özellikle kışın en ideali tabi bu benim düşüncem.

arkadaşlar ben sir ağda yaptırdım 4 gun once.açıkcası yaklasık 2 aydır planlıyordum yaptırmadan yaklasık 3 hafta once makine ile baya kısaltmıstım gideyim güzellik salonuna acısı daha az olur diye..iyi ki kısaltmısım ordaki bayanda oyle dedi...ilk baş pudra suruyorlar el kadar bolgeye sonra sir agdayı sürüyorlar tüp gibi bişey sonra da bezi koyup birden cekiyolar derin nefes almak lazımmıs tam cekerken acıkcası benim canım yandı ama o kadar aşıı yanmadı.birazda kısa olmasının da etkisi var tabi.bence pek acı cekmek istemiyorsanız kısaltında biraz oyle aldırın derim.ikinici bir durum ise su an sivilce turu seyler cıkmaya basladı aşırı diil ama 5 6 tane cııkmaya basladı gogsumde ama geciciymiş o yuzden dert etmiyorum acıkcası.bence kurtulmak isteyenlere guzel yontem.su an cildimde yumusacık oldu acıkcası tavsiye ederim arkadaslar...thums:

arkadaşlar 2 senedir vücudumun çoğu yerine sir ağda yapıyorum/yaptırıyorum. ankarada olanlara bu konuda yardımcı olabilirm:D eğer vücudun güzel görünmesi adına kılları kökten aldırmayı hayat felsefesi haline getirirseniz ağda sırasında çektiğiniz acı size mutluluk verir. çünkü kıllar estetiği kesinlikle bozar ve az kıllı olmak özellikle türk ırkında kılların bir yerde püsküllü şekilde olması anlamına gelir ki genelde çok kötü görünür. sir ağdanın içindeki kimyasallar kıl köklerine nufüz ederek kıl foliküllerini zayıflatıyo geç çıkmasını sağlıyo ve asla jilet etkisi göstermiyo. ama çok büyük bi etkisi de yok açıksçası kılları zayıflatmak adına sadece geç çıkarıyor. ancak kılları zayıflatmak isteyenler için bence sir ağda yaptırdıktana sonra bioder kremden kullansınlar. kesinlikle faydası oluyo. benim kollarım ayıptır söylemesi simsiyahtı kıllardan ve 5-6 ay boyunca kullandım her akşam yatarken, ve kıllarım inanılmaz derecede zayıfladı. ilk aylarda 15 günde bir aldırırken şimdi 1 ayı geçiyo ağda seanslarım. bioder etkili bi çözüm. bence vücut geliştirme sporunu yapan insanlar estetik adına sir ağda da yaptırmalı. göğüs omuz sırt her neresi olursa. aslında bence bacaklara da yapılamlı ama erkekler buna çok karşı çıkar deil mi :D (not:ayrıca evde kendine ağda yapmak steyenler için rulolu sir ağda şeklini tavsiye ederim. spatula ile sürüleni biraz zor.) hadi kılsız günler :D

sinbo ense makinesi aldım 21ytl.ye ve ben yöntemimi bulmuş oldum..1 dk.da tertemiz göğüs,göbek vs..

ben her yolu denedim.. jilet, sac makinasi, ense makinasi, sir agda, tüy dökücü...illaki cikiyolar...

sir agda su yönden cok iyi, killar alindiginda gögüs, göbek bebek kici gibi tertemiz oluyo..ilk yaptiriyosaniz sivilce oluyo baya...1 haftaya geciyor ama.. arayi fazla acmadan killari tekrar sir agdayla alirsaniz sivilcelenme süresi kisaliyor..

ancak bi arkadasin da dedigi gibi 3 hafta sonra cikmaya basliyo..

ben her aldirdigimda 3-5 kil dönmesi oluyordu..aslinda sorun degil..hergün aynaya bakan biri olarak yakaladigim an skiveriodum dibini..dönmüs kil bu sefer farenin kuyrugu gibi yamulmus bi sekilde dibine tutmus iltahapla birlikte cikiyodu geri.. cok igrenc oldu biliyorum :o

ama artik biktim yaaa.... lazer olurum da... valla kiz arkadasim iyice cileden cikar artik.. ailem de bu cocuk elden gidiyor endisesine kapilir.. en iyisi son zamanlarda ki gibi sac makinasiyla almaya devam edim..

dooru yaa aile bu çocuk elden gidiyo diyo. babama geçen gün baba gövdeme lazer yaptırmak istiyorum dedim "oğlum beni komplexe sokma" dedi :D eğer sınıfta kalıp bi işe girersem 4-5 ay çalışıp o parayla tüm vücuda lazer yaptırıcam:D

arkadaslar su an yeni gelişmelerimi anlatayım size Ayaz arkadasımında dediği gibi sivilceler oluyor.Onceden yazmıstım tavsiye ederim diye..sizi yanlıs yonlendirmeyim yine tavsiye ederim ama biraz sivilcelere katlanmalısınız ilk yaptırıyosanız:D Dermatoloğa gittim kıl koklerin kalınmış dedi sir ağda kıl köklerinden kılları çekince köklerde iltihap oluşmuş dedi krem fln verdi.ama geçiyor sivilceler oyle iz miz fln bırakmıyo rahat olun yani.su anlık benim baska bi şikayetim yok hıı solemeyi unutmuşum ağda yapıldığında hava cok soguktu guzellik salonundan cıktım inanın ne
üşüme kaldı ne başka bisey hiç üşümedişm adeta gogsum sırtım yandı montum onu açık gittim eve valla:D

Back
Yukarı