Erkeğin Goğus kılları olmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan scorpi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kıllı Goğus mu Kılsız Mı

• Total voters
    1.048
konu açabilen arkadaşlardan rica ediyorum sadece bayanlar oy kullansın ve tüm vücutta ne istediklerini soralım

daha objektif olur, di mi ? :)
ben iyice düşündüm; esmer erkeklerde vucutta tüy olmaması daha seksi bence !
Kumral ve beyaz tenli erkeklerde ise az tüylü vucut daha erkeksi ...

erkekte kıl olmalı öyle bayan vücudu gibi olması pek hoş değil fakat çok aşırısıda kötü yahu :)

göğüste mutlaka olmalı birazda olsa :)

Merhabalar
sizce tamamen kılsız bir vucut gogus mu daha iyi yoksa kıllı daha mı iyi..
bazı kızlar kıllı gogus un daha seksi oldugunu söylüyor
ama prof bodycilerin neredeyse hiç birinin kılı yok
sizcede yeteri kadar kas erkekligi sembolize etmiyor mu zaten. kılar o zaman yersiz kalmıyormu
veya hem kıllı hem kaslı bir vucut kaba bir tabir olacak ama hanzolaştırmıyor mu?
özelikle bayan üyelerin yorumlarını bekliyorum..
[/list]

bence o kızlar halt etmiş estetik açıdan allah aşkına ya kılın ne gibi bir güzelliği olabilir

bence o kızlar halt etmiş estetik açıdan allah aşkına ya kılın ne gibi bir güzelliği olabilir

Allah vergisi bu Türk Erkeğinin Çoğu kıllı olur.Bir Güzelliği yok diyorsun başındakide kıl ama onu güzel ve temiz tutmaya özen gösteriyorsun.Tabi herkesin kendi görüşü saygım var.

tüysüz erkek olmaz,çocuk gibi gelir gözüme
tabi recep ivedik gibide olmasın
ama günümüz erkekleri gibi,kaş manikür pedikür
çok itici geliyor bunlar bana..

bende çok yok yine de aldırmak istiyorum ama kız arkadaşım aldırma die tetit ediyo :(

Güreşle uğraşıyorum ve uğraşanlar bilir koldaki tüyler müsabaka sırasında nasıl acıyor. Hep merak etmişimdir zaten bodyciler niye kılsız demek kesiyorlarmış:D Ben vücudunda bir orman barındıran biri olarak kesilmesine karşıyım!

bende ılk zamnlar tuylerımı kısaltmaya en sonundada agda yapmaya basladıgımda kız arkadaslarımda dahıl herkes bunun bır erkege yakısmayacagını soyluyordu zaman gectıkce kılların altından gorunmeyen en ufak kas ayrıntıları bıle goze batmaya basladı erkeklerde bayanlarda bu durumun normal oldugunu kabul ettı ınanın bu duruma en cok karsı olan kısı kız arkadasımdı ama o bıle artık bunu benımsedı ve gozune hos gelmeye basladı sonucta bır spor yapıyoruz ve bu spor bır gosterıs ve estetık sporu kımse de bunu gostermemıze engel olmamalı bence eger kıllarınızdan memnun degılsenız aldırın gıtsın sonucta sızın erkeklıgınızı o kıllar belırlıyorsa hıc belırlemesın sonucta kaslar bence yeterınce erkeklıgı temsıl edıyor

Son düzenleme:
valla yeni keşilmiş uçları hafif belirgin göğüs kıllarını tercih ederim.kirli sakal misali

Ben ayda bir ğöğüs kıllarımı kirli sakal tarzında kısaltıyorum. Yoksa çok uzuyor ve vücuduma yakışmayacak şekilde duruyor. Kız arkadaşlarımda bu halimi daha çok beğeniyor. Hem kaslarım daha belirgin olarak gözüküyor.

En iyisi kıllı olması ancak nasıl kıl derseniz bi kere çok koyu renkte olmamalı ancak yine de kendini belli etmeli. Böyle kıllar bence bakımsız bir görüntü de oluşturmuyor hem..
Ancak çok arkadaşın da belirttiği gibi müsabıklar için kaymak gibi olması en iyisi.

ya merak ettiğim şu mesela karındaki kılları göğüsteki kılları alınca ir dahakine daha fazlamı çıkar daha uzunmu çıkar daha sertmi çıkar yoksa normalmi çıkar ??

ya merak ettiğim şu mesela karındaki kılları göğüsteki kılları alınca ir dahakine daha fazlamı çıkar daha uzunmu çıkar daha sertmi çıkar yoksa normalmi çıkar ??

Ne ile aldığına bağlı. Jiletle kesersen tüylerin sakal gibi çıkar. Makine de biraz sertleştirir. En mantıklısı ağda ile temizlemek. Düzenli bir şekilde ağda operasyonu yaparsan azalma dahi olur. ;)

Ağda kullanan arkadaşlar nasıl ağda kullanıyor? Bugüne kadar kullanmadım da. Cahilim bu konuda. :) Ne tavsiye edersiniz. Veet falan mı yoksa eski model çamsakızı gibi şeyler mi?

Ağda kullanan arkadaşlar nasıl ağda kullanıyor? Bugüne kadar kullanmadım da. Cahilim bu konuda. :) Ne tavsiye edersiniz. Veet falan mı yoksa eski model çamsakızı gibi şeyler mi?

ılk olarak agdanın markasından once acıyı ortadan kaldırmmaız gerekıyor bunun ıcın cozum basıt eczaneye gıdılır bır tane EMLA KREM alınır ve alınacak bolgeye ıyı yedırılerek surulur ve 1 saat beklenır ıste tamam acı yok hatta o bolge tamamen hıssız agdaya gelınce bu senın butcene baglı ben camsakızı kullanıyorum sır katkılı olandan ve memnunum ama pratık ıstersen veet soguk agda bantları mevcut onlarada ıyı bır epılasyon saglıyor ((bu arada alakasız ama kucuk bır not cınsel ılıskıden 1 saat once cok cok ınce bır tabaka emlayı penısınıze surersenız erken bosalma sorununuza elveda dıyebılırsınız ** ılıskıden once temızlemeyı unutmayın kremı))

Valla bu konuda pragmatik düşünüyorum.Bana sorsanız vücudun nasıl olsun derseniz gögüs bölgesini ama sadece gögüs bölgesini cillop gibi isterdim.Fakat kızlar hiç bir zaman kılsız olsun cillop gibi olsun istemiyor.Sanırım gögüs kılı erkeğe,sexapel katıyor.benimde kıllardan yana sorunum yok,gögüs bölgem ve diğer bölgelerimin kıl oranları gayet ideal.o yüzden alma gibi bir niyetim yok.kas konusuda,fitness vücudu ve yüzmeyle destekleyerek bunu yapmak.o konuda da pragmatiğim.kızlar nasıl beğeniyorsa o:)o yüzden yeteri kadar kıl diyorum

Back
Yukarı