Erkeğin Goğus kılları olmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan scorpi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kıllı Goğus mu Kılsız Mı

• Total voters
    1.048
çoğu zarar azı karar
ben çok az miktarda olması kafidir diye düşünüyorum
gerçi yapılı bir vücud olduğu zaman kıl olmadığı zaman daha güzel olur benim düşüncem bu
gerçi bende kıl konusunda şanslı sayılırım esmer tenli olmama rağmen göğüsümde çok az kıl var ama hiç kas yok:)

yok abi göğsü olan adamın kılı olmaz bence, yoksa ne die kas yapıyozki?

hiç bir kız arkadaşım kılsız vücumu sevmedi,hatta daha bile çekici geliyor bence kılsız bir vücudu bayan vücudu gibi görüyolardır .Bende artık kıllarıma doknmuyorum ,yazın belki çok az alabilirim plaj için ama genede sıfırlamam artık

az kıllısı en ıyısı bence cunku parlakda pek olmaz ama sporda tabıkıde parlak :D

bnde hiç kıl yok çok memnunum bu halimden görünüşş bakımından kılsız olması daha ii..

ben 18 yasindayim bendede nedense gögüsde,sirta filan hic kil yok biraz karin bölgesinde kil var esmer olmama ragmen az killiyim ama bacaklarda baya kil var benim

Kıllı gibiyim..Olacağım malesef,genetik..

Bacağım 30 yaşlarına eşit biri gibi..

Benim suçum ne kıçımı görememede ?

Tiksiniyorum,kıldan nefret ediyorum..

Kıl o kadar da kötü bişey değil bence ideal bölgede yeteri kadar olunca bence avantaj bile oluyor. Fazla varsa lazer epilasyon yaptırma imkanı var vs. Ama hiç vucudunda tüy çıkmayanlar mesela göğsünde tüy yok adamın ama hafif tüylü istiyor yapabileceği bişey yok. Bence bu kadar abartmayın kıl işini çok şikayetçiyseniz az yiyin para biriktirin kalıcı olarak halledin:D:D

vücudum kılsız oldugu için memnunum hem hatlar cok belli oluo hemde yazın daha havalı....

Bi erkekte kıllara tahammül edemiyorum özellikle sporcular ve bb ile uğraşanlar için bana göree kılsız harika :D
Diğer hemcinslerim ne düşünür bilemem :p
Ama göğüs bölgesindeki kıllardan kurtulun beyler gerçekten kaymak gibi duruyor :D:D

benim saçlarım dokuldugu zaman vuct kıllarım da dokuldu sımdı saclarım birkısmı cıktı vucudumda hala yok çokda memnunum keske hiç çıkmasa vucudumda ama ne hikmetse sakallarım cok cıkıo

Sırtta ve böbreklerin olduğu yerde çıkmazsa sorun yok diye düşünüyorum.Benim sadece göğüs bölgemde hafif var.

kıllar

ben basketbol oynuyorum ve bacağımda fazla olmasada kıl var ben 11 yaşında bacağımdaki kılları uzasın diye kesmiştim ve şimdi uzun benim göğsümde kıl çokaz var karınkaslarımın olduğu yerde çizgi hallinde var ben kıllarımdan mutuyum

Back
Yukarı