Erkeğin Goğus kılları olmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan scorpi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kıllı Goğus mu Kılsız Mı

• Total voters
    1.048
bende 18 yaşımdayım

sunwood sence fazla kılım var mı resmimde

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar insan vücüdunu dış kısmı olarak geçen yüzeylerden ayak tabanı, avuç içi ve göz kapakları hariç deri ile kaplı tüm yüzeyde kıl kökleri bulunmaktadır. Kimisinde çok az gelişir tüycük olur, kimisinde az büyür tüy olur, bazısında da kıl halini alır. Kılllarını beğenmeyen, onlardan hoşlanmayan, hatta onları takıntı haline getiren varsa çözüm yollları türlü türlü var. Göğüste ya da başka bi yerde olmalı mı olmamalı mı sorusu garip geldi bana açıkçası....Kökü var sonuçta hem de herkeste...

Merhabalar
sizce tamamen kılsız bir vucut gogus mu daha iyi yoksa kıllı daha mı iyi..
bazı kızlar kıllı gogus un daha seksi oldugunu söylüyor
ama prof bodycilerin neredeyse hiç birinin kılı yok
sizcede yeteri kadar kas erkekligi sembolize etmiyor mu zaten. kılar o zaman yersiz kalmıyormu
veya hem kıllı hem kaslı bir vucut kaba bir tabir olacak ama hanzolaştırmıyor mu?
özelikle bayan üyelerin yorumlarını bekliyorum..

[/list]

cevabı özellikle bayanlardan istemişsin ama üyelerin erkek çoğunluğundan olsa gerek istediğin kitleye ulaşamamışsın:)gerçi bu soruya bayan ya da erkek kim cevap verirse versin herkesin kendine göre cevabı olur..ben de kıllı tiplerdenim..ama sırt kıllarım hariç hoşuma gidiyo...kıl da elbise gibidir bana kalırsa taşımasını bilmek gerek...:)

Maalesef Holywood kulturu kilsizligin en guzel fiziksel form oldugu konusunda insanlari ikna etmis durumda. Nasil ki daha once var olmayan urunlerden (bkz. Koka kola) insanlar para yapiyorsa, killardan kurtulmak icin harcanan milyonlarca dolar da, sermaye sahiplerini mutlu etmekten baska bir ise yaramiyor. En guzelini BOSNAK soylemis, bakimli olmak, temiz olmak kildan tuyden daha onemli olmali. Ne yazik ki tuysuzlugun sosyal statu imgesi haline geldigi tuhaf bir dunyada yasiyoruz. Sonumuz hayirli olsun!

Yukaridaki fikrimi okuyanlar benim kildan tuyden gecilmeyen bir insan oldugum ve bunu legallestirmek icin boyle bir soylemde bulundugum izlenimine kapilabilirler, fakat durum boyle degil. Aksine cok rahatim bu konuda, belki de o yuzden boyle rahat bir sekilde atip tutuyorum. Gercekten sIkinti yasayan arkadaslardan bu vesile ile simdiden ozur diliyorum.

kişisel tecrübelerim sonucu kizlarin dile getirdiğini aynen yaziyorum gerisini siz düşünün"az kıllı çok sexy,kılsız kız gibi,kıllı kro gibi"

arkadaşlar kıldan ziyade benim sol göğsüm sağdan daha büyük yani nasıl desem daha yüksekte ben bu olayı anlıyamadım sizin bi fikriniz armı bu beni rahatsız ediyo.

Cici bey sorunu yanlıs yerde soruyorsun ama sorunun cevabı buyuk ıhıtımalle bench presse yenı baslamandır. Genelde bu esıtzılıkler ılk aylarda gorulur, daha sonra zamanla dengelenır. Eger dengelenmede sorun yasarsan daha ılerıkı donemlerde dumbell larla bench yapabılırsın.

Cici bey sorunu yanlıs yerde soruyorsun ama sorunun cevabı buyuk ıhıtımalle bench presse yenı baslamandır. Genelde bu esıtzılıkler ılk aylarda gorulur, daha sonra zamanla dengelenır. Eger dengelenmede sorun yasarsan daha ılerıkı donemlerde dumbell larla bench yapabılırsın.

Bu dedigin bir ihtimal olmakla birlikte kisinin genetiginden de kaynaklanabilir... Kücük derken hacim olarak mi kücük sekil olarak mi onu belirtmen lazim. Sekil olarak kücükse genetiktir ama hacim arttikca aradaki fark gittikce kücülecektir en azindan göze carpmayacaktir.
Hacim olarak kücük duruyosa aneximandros'un dedigi gibi orantisiz güc kontrolünden kaynaklanabilir. Ama zamanla alisirsin merak etme. Ayrica simdi aklima geldi, gercekten yanlis forumdayiz bu konu icin..:o

Bugünkü Hürriyet'ten Emrah röportajı:

Kestirdim böyle mutluyum
"Yelpaze" adlı albümünde ilk kez R&B tarzını deneyen Emrah, yeni tarzı için vücudundaki tüyleri aldırdı. Ünlü şarkıcı, "Kim ne derse desin umurumda değil. Ben o tüyler olmadığı zaman kendimi daha iyi hissediyorum" dedi.

Daha iyi hissediyorum

1984'te Küçük Emrah olarak müzik hayatına giren Emrah, 20 albümden sonra imaj değiştirdi. Arabesk-R&B türündeki "Yelpaze" adlı albümün fotoğraf çekimleri için vücudundaki tüyleri aldıran Emrah, "Bu fotoğrafları çektirirken hoş, estetik bir görüntü olmasına özen gösterdim. Kim ne derse desin umurumda değil. Orada benim için
önemli olan fotoğrafın estetiğiydi. Ben o tüyler olmadığı zaman kendimi daha iyi hissediyorum. Yaz geldi, güneşleniyorsun. O yüzden kendimi nasıl rahat hissediyorsam, o şekilde olmak istedim" dedi.

5966832.jpg

Ben şahsen arada kaldım, Hürriyet'in attığı başlığa mı gülsem(gazete "Kazıttım böyle mutluyum" yazıyordu), yoksa Emrah'ın R&B söylediğine mi?

başlığa gel "kestirdim böyle mutluyum"..:)
valla emrahın yıllar içinde geçirdiği ve ne yazık ki halen devam etmekte olduğu metaformoz ne zaman biter bilinmez ancak asıl merak ettiğim emrahın hayran kitlesi..
ne yani sıkı bi arabesk dinleyicisi bu kadar kolay bi şekilde rnb ye adapte olabilir mi?
düşünsenize bir zamanların küçük emrahı yavaş yavaş P.I.M.P ' ye dönüşüyo resmen..

Kıl konusuna gelince, bence erkekte göğüs kılı olmamalı..Kızlar ise bu konuda seçici değil artı tecrübelerime dayanarak söylüyorum bazısı kıllı erkekleri daha seksi buluyor..

başlığa gel "kestirdim böyle mutluyum"..:)
valla emrahın yıllar içinde geçirdiği ve ne yazık ki halen devam etmekte olduğu metaformoz ne zaman biter bilinmez ancak asıl merak ettiğim emrahın hayran kitlesi..
ne yani sıkı bi arabesk dinleyicisi bu kadar kolay bi şekilde rnb ye adapte olabilir mi?
düşünsenize bir zamanların küçük emrahı yavaş yavaş P.I.M.P ' ye dönüşüyo resmen..

Kıl konusuna gelince, bence erkekte göğüs kılı olmamalı..Kızlar ise bu konuda seçici değil artı tecrübelerime dayanarak söylüyorum bazısı kıllı erkekleri daha seksi buluyor..

Sana veya ergen kızların libidosuna göre kıllarımızı ayarlasak tüyü yolunmuş tavuk gibi gezerdik delikanlı !

Sana bir yaratılış gerçeğini öğreteyim; Cinsel organlar haricinde kadınla erkek arasındaki görünüşteki tek fark o istemediğin KIL'dır, yüzümdeki sakaldır, göğsümdeki kıldır, bacağımdaki kıldır. Bazı arakdaşların zannettikleri gibi erkeğin erkekliğini KAS BELLİ ETMEZ zira erkekler sadece kadınlardan daha kaslıdır ve kaslanmaya musaittir (+%30) inan bana senin 4 mislin kaslı kadınlar var dünyada. O zaman onlar senden daha erkek öyle mi???

Bir erkek olarak kas sergileyecek bir pro değilsem kafamı keser kılımı kesmezdim :D

Allah tüysüz arkadaşlara da, yaz-kış süveterli arakdaşlara da yardım etsin.

Bu arada kaslı vücuda kıl yakışmaz diyenleri anlamıyorum. Balon gibi vücuda tabi yakışmaz ama biçimli ve sert çizgilerle oluşmuş sıkı bir vücuda biraz kıl seksilik katar. Bu böyledir. 3-5 gerzek kadın sokakta bize aksini söyledi diye değişmez.

gaddarkemal, kelimeleri seçerken lütfen özen göster. Kılı beğenip beğenmemek kişisel bir tercihtir ve bu seçim insanı ''gerzek'' yapmaz. Ayrıca unutma ki başlık erkeklere yönelik olsa da bu forumda bayan arkadaşlarımız da var ve eskaza senin mesajını okuyup üstlerine alınabilirler. İşte bu sebeple polemik yaratacak ithamlardan uzak durmalıyız.

Haklısın, sanırım zihinsel yorgunluk yüzünden düşüncesizlik ettim. Art niyetim olmadığına inandığınızı düşünüyorum. Uyarı için teşekkürler.

Back
Yukarı