MesutG
Üye
çözüm odaklı mesalın için çok teşekkür ederim.... peki bunların ne olduğunu açıklarmısın? inan ilk kez duyuyorum....
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:03 ----------
doğru söylüyorsun ama yinede bu tempoya göre olmak istediğim noktada değilim.... uçuk şeylerde değilki sadece birkaç kilo daha verip sıkılaşmak istiyorum ama hala sıkı bir vücudum yok... bu kadar uzun ve disiplinli bir tempoda neden sonuç alamıyorum onu anlamıyorum(((
Tabiki Bana özel mesaj ile ulaşabilirsen ordan sana 2 hareketide anlatma şansım olabilir, Kabaca ; Süvari Duruşu , Ayaklar bir omuz boyu acılır dizler kırılı bel dik ve kollar öne uzatılır bu bozısyonda kıpırdamadan sabit beklenir, Komando dansı ise Elinize agırlık alarak yada serbest sekılde yapabilirsiniz , serbest olarak ellerinizi basınıza koyar sınız ve yere çömelirsiniz ileri geri gitmeden dizlerinizi yere vurrusnuz yanı sag diz yerdeyken bacak onde olacak şekilde işte bu arkadasın yapmaya çalıstıgı hareket Tabiki siz 3 kere yapmıyacaksınz ; http://www.izlesene.com/video/komando-dansi/3215643