ya iyi diyosunuzda önemli olan 1-2 tane sivilce olması değil baya var yani. yanaklarımda çenemde alnımda artık nasıl bişeyse çoğalıyo durmadan. elimden geleni yapıyorum da yok yaniKardeşim bu kadar kafana takma . Stres vücudunda istemediğin ne varsa 2 katına çıkarır . Sivilceler ergenlik döneminde çoğu insanda çıkar . Bırak çıksın , cok uğraşma yüzünü berbat edersin . Bir süre sonra geçecektir . Senin yapacağın yüzünü sürekli yıkamak. Sabah uyaninca , eve dışardan geldiğin zamanlarda vs.. suyla da yıkasan da olur. Yüzün yağlı veya kuruysa ona göre bi sabunla da yikayabilirsin.
Doktora git o zaman dostum .ya iyi diyosunuzda önemli olan 1-2 tane sivilce olması değil baya var yani. yanaklarımda çenemde alnımda artık nasıl bişeyse çoğalıyo durmadan. elimden geleni yapıyorum da yok yanigörüntüsüde çok kötü
![]()
gittim. ilaç veri krem verdi. işe yaramadılar. Doktorda doktor olsaDoktora git o zaman dostum .
hmm bilemedim ki ya şimdi aylarca kullandım bende ama moral kalmadı ki sonraSivilce tedavisine vücut çok geç cevap veriyor. Bir dönem akne sebebiyle ilaç kullandım. Bilinen en etkili ve güçlü ilaçları verdi doktorum. Buna rağmen ilk 5 ay sivilcelerim azalacağına adeta nüfus patlaması yaşadı. 6. Ay sonunda yüzümde sivilcelerden eser kalmadı. Sabredip verilen ilaçları kullanman ve düzenli kontrole gitmen lazım. İnan bana bunun başka bir sihirli yöntemi yok.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaşın gereği dönemsel bir sorun da olabilir seninki. Vücudun hormonların etkisine alışmaya çalışıyor. Çok da takma kafana. Hatta güzel de bir haber vereyim sana sivilceli/yağlı ciltler özellikle orta yaş ve sonrasında çok daha az kırışıklık problemi yaşıyor. [emoji3] son olarak şunu söyleyeyim, sivilceler için sakın farklı farklı çözümler deneme. Cilt dengeni bozup sorunu daha da büyütürsün. Doktorun önerdiği tedaviye devam et işe yaramazsa da git doktora hesap sor. Şimdiden geçmiş olsun.hmm bilemedim ki ya şimdi aylarca kullandım bende ama moral kalmadı ki sonrayani zaten isyan ediyo insan bi süre sonra
![]()
niye kimsede yok da bende var
![]()
![]()
teşekkürlerYaşın gereği dönemsel bir sorun da olabilir seninki. Vücudun hormonların etkisine alışmaya çalışıyor. Çok da takma kafana. Hatta güzel de bir haber vereyim sana sivilceli/yağlı ciltler özellikle orta yaş ve sonrasında çok daha az kırışıklık problemi yaşıyor. [emoji3] son olarak şunu söyleyeyim, sivilceler için sakın farklı farklı çözümler deneme. Cilt dengeni bozup sorunu daha da büyütürsün. Doktorun önerdiği tedaviye devam et işe yaramazsa da git doktora hesap sor. Şimdiden geçmiş olsun.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi