EREN ERGİN'den 28 KG verme formülü,Diyet Programı,Antreman Programı

Yumurta sut fistik ezmesi( findik ezmesi degil) tam bugdayli ekmek zeytin peynir x1
16:00 da makarna ye 16:30 gibi çık dısari bi turla gel 16:45 te geldiğin gibi ilk önce şinav çek

10 şınav çekip 30 saniye dinlencem 3 kere yapcam
sonra 12 tane dambıl çekip 30 saniye dinlencem bunuda 3 kere yapcam

Yumurta sut fistik ezmesi( findik ezmesi degil) tam bugdayli ekmek zeytin peynir

Kaldiriken nefes verilen indirirken alicaksin (dambıl)

Aşşağıya inerken nefes al kalkarken nefes ver (şınav)

Akşam Acikinca
3 ler tekrar
10 ile 12 Ler set
Bunu bana burdan birisi gösterdi bende not edip bunları uyguluyorum kol ve karın kaslarımda belirginleşme ve sertleşme var işe yarıyordur umarım bunların yanında proteinli besinler tüketiyorum diğer besinlerdende az az yiyorum
JLW5R5.jpg

13 yaşımda ameliyat geçirdim şuan 16 yım spor salonu imkanım pek yok o yüzden evde geliştirmek istiyorum 10 kg toplam dambılım var
5x5 onlarla çalısıyorum senin yardımını bekliyorum
O2aWWn.jpg

ElAnnB.jpg

Çalışmalarım bunlar yeterlimi sizce ?

Sen ölmemişsin ama bu dünya da her insan eşit genetik özellikler de ve eşit şartlarda yaşamıyor Benim yaptığım iş tamamen kas gücü ile yapılan bir iş ve benim metabolizmam ile bu diyeti yapsam Akşam haberlerinde spor yaparken öldü haberlerim çıkar. tansiyon kalp vs gibi hastalığınız var ve kilolu biriyseniz tamamen uzak durun bence

Sen ölmemişsin ama bu dünya da her insan eşit genetik özellikler de ve eşit şartlarda yaşamıyor Benim yaptığım iş tamamen kas gücü ile yapılan bir iş ve benim metabolizmam ile bu diyeti yapsam Akşam haberlerinde spor yaparken öldü haberlerim çıkar. tansiyon kalp vs gibi hastalığınız var ve kilolu biriyseniz tamamen uzak durun bence
Tansiyonum yok kalp rahasızlıgım yok 74 kgyım sadece ?

abi yarından itibaren senin bu programa başlıyorum günde 4 yumurta demişsin ben o yumurtalardan sarılarını çıkaracağım sadece sabah 2 yumurtadan 1sinde sarısı olacak bu sefer zayıflayım derken kolestrolden gitmeyek :D

Yumurta sut fistik ezmesi( findik ezmesi degil) tam bugdayli ekmek zeytin peynir x1
16:00 da makarna ye 16:30 gibi çık dısari bi turla gel 16:45 te geldiğin gibi ilk önce şinav çek

10 şınav çekip 30 saniye dinlencem 3 kere yapcam
sonra 12 tane dambıl çekip 30 saniye dinlencem bunuda 3 kere yapcam

Yumurta sut fistik ezmesi( findik ezmesi degil) tam bugdayli ekmek zeytin peynir

Kaldiriken nefes verilen indirirken alicaksin (dambıl)

Aşşağıya inerken nefes al kalkarken nefes ver (şınav)

Akşam Acikinca
3 ler tekrar
10 ile 12 Ler set
Bunu bana burdan birisi gösterdi bende not edip bunları uyguluyorum kol ve karın kaslarımda belirginleşme ve sertleşme var işe yarıyordur umarım bunların yanında proteinli besinler tüketiyorum diğer besinlerdende az az yiyorum
JLW5R5.jpg

13 yaşımda ameliyat geçirdim şuan 16 yım spor salonu imkanım pek yok o yüzden evde geliştirmek istiyorum 10 kg toplam dambılım var
5x5 onlarla çalısıyorum senin yardımını bekliyorum
O2aWWn.jpg

ElAnnB.jpg

Çalışmalarım bunlar yeterlimi sizce ?
kardeşim çalışma programın bence yeterli değil senörnek veriyorum 3X10 memik yapacağın yere yapabilirsen 5X30 6X20 gibi çok sayılı setlere girmelisin ki vücudun hızlı şekilde yağ yakımını geciktirsin ve spora başlar başlamaz vücut yağ yakımına girmez en az 20-30 dk lık bir çalışma sonucunda vücut yağ yakımına geçer buda ek bir bilgi olsun :)

Back
Yukarı