Erdi Topçu 2 aylık gelişim

stoica

Üye
Merhaba arkadaşlar, 2 ay önce spora başladım.Başladıktan 1 hafta 10 gün sonra ölçü aldırdım ve de en son geçen hafta ölçümü aldırdım.
-----Ölçülerim-----
Kg: 86 (ilk gün tartıldım) - Şu an 91 kg
Boy: 195 cm
Bel : 87 - 92
Göğüs : 100-108
Omuz : 120-128
Kol : 35-37
-----Ant. Programım : 1.Gün (Göğüz-Biceps)-----
Dumbell Flat Bench Press
İncline Bench Press
Dumbell Fly
Cable Crossover
Dumbell Curl
Hummer Curl
Cons. Curl
Abs
-----2.Gün (Sırt-Bacak)-----
Lat Pull Down
Underhand Grip Pull Down
Seated Cable Row
Back Ext.
Leg Press
Leg Ext.
Leg Curl
Calf
Abs
-----3.Gün (Omuz-Triceps)-----
Dumbell Shoulder Press
Lateral Raise
Rear Deltoid
Shrug Dumbell
Lying Triceps Ext.
V-bar Pushdown
Cable Pushdown
Abs

Eksiklerim,yanlışlarım konusunda görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.Bir de mide ve yanlar için fikrinizi almak isterim.İyi forumlar

Eklentiler

• capture7.jpg
    capture7.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 706
  • capture8.jpg
    capture8.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 661
  • capture9.jpg
    capture9.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 706
  • capture7 (2).jpg
    capture7 (2).jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 700
  • capture8 (2).jpg
    capture8 (2).jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 684
91 kilodan az gibi daha hacimlenmelisin kanatlar falan iyi ama karın kası çalışmalısın yağ var
91 kilodan az gibi daha hacimlenmelisin derken biraz daha mı kilo almamı kastediyosunuz, onu kastediyosanız ne kadar olmalı sizce? Evet karın kası konusunda biraz tembelim açıkçası programın sonunda oldugu için pek hevesim kalmıyo karın çalışmaya bazen de salon erken kapandıgı için yetiştiremiyorum.Bunun için bir öneriniz var mıdır ?

2 aylık gelişim için idare eder başarılar:D
2 ay için bence gayet iyi hatta ben şahsen ilk başta inanmadım 2 ay olduğuna 3-3.5 aylık değişim ama milleti kekliyor diye içimden geçirmedim değil.. 2 ayda o omuzlar sırt kanat nasıl genişlemiş göğüsler belli olmuş etmiş, gerçekten 2 ay ise tebrikler güzel gelişim aynen devam..

2 ay için bence gayet iyi hatta ben şahsen ilk başta inanmadım 2 ay olduğuna 3-3.5 aylık değişim ama milleti kekliyor diye içimden geçirmedim değil.. 2 ayda o omuzlar sırt kanat nasıl genişlemiş göğüsler belli olmuş etmiş, gerçekten 2 ay ise tebrikler güzel gelişim aynen devam..
Yok tam 2 ay hatta ayın 1.nde 2.ayım bitmiş olucak.Açıkçası başkalarını keklemeye çalışmak benim zararıma eksimi artımı net göremem.Ara ara gitmiştim spora 2-3 ay süreyle ondan daha erken tepki vermiş olabilir.Ama bicepslerde çok gelişim sağlayamadığımı düşünüyorum halbu ki en nizami hareketleri yapıyorum.Bu arada görüşlerin için teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1451418180][/DOUBLEPOST]
Yağ oranını düşürürse iyi olur
Spora haftada 3-4 gün gidiyorum cardio yu ayrı günlerde mi yapmalıyım yani ?

Hemen hemen bütün vücut kaslarınız henüz form da değil o_O sadece göğüs kaslarınız biraz gelişmiş o kadar spor salonunu hiç aksatmadan devam etmeniz gerektiğini düşünüyorum siz çalışın spor yapın başarılar ;)
Peki bu durum 2 aylık gelişim için normal midir ? Yoksa daha da iyi nasıl olabilirdi? Bir de karın ve yan bölgeler için sizin bir öneriniz var mıdır ?

Back
Yukarı