Ercinerge4 BESLENME Günlüğü Güncellenecek

SABAH::::

2 YUMURTA BEYAZI :== 6 Protein
0,6 YAĞ
1 dilim ekmek===
1 ÖlÇEK Protein Tozu:24 gr protein tozu

Öğlen

BEYAZ Prinçten Olusan Pilav 200 gram :=== 48 grKARBO
0,2 gr yağ
protein: 4,8 Gr

Antreman ÖNCESİ:

BEYAZ Prinçten Olusan Pilav 200 gram:=== 48 grKARBO
0,2 gr yağ
protein: 4,8 Gr
5 gr Creatın

ANTREMAN SONRASII---

200 gRAM tavuk göğsü----==== PROTEİN: 44,8
Yağ: 1,5 falan
1 Ölçek Protein Tozu: 24 gr Protein

1 saat Sonra

5 gr creatın

Akşam

150 gr tavuk göğsü--== PROTEİN==25 FALAN
YAĞ= 0,1

YATIŞ

YAĞSIZ KAS KÜTESİ ARTTIRMAK İÇİN GÜNLÜK MİKTARLAR..

Kılo basına 2 GR Protein Alınmalı.. 126 Gram

Kılo basına 0.4 Yağ :/=== 31.5

Kılo basına 3 gr Karbo:/=== 192 gr-----200 olabılır

BESLENME PROGRAMI SONUCLARI....

====131 gram PROTEİN

==== EN FAZLA 20 Gram yağ (Y)

===== 96 Gram Karbonhıdrat.................

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 07:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 07:41 ----------

BU SABAH 2 YUMURTANIN YANINA Yaklaşık 60 gr yulafta ekledim süper oldu

Akşam Üzeri Anneme Pilav yaparmısın dedim yaparım dedi Fakat öğlen geldıgımde Pilav yok deyın ce Kafam bozuldu çok öfkelendim bu öğlen yemek yemiyecem.!! Okul çıkışı sadece tavuk ağırlıklı beslenıcem cok kafam bozuk.

1 bucuk saat önce 200 gr tavuk göğsü yedim sonra gezintıye cıktım gelırken Meyvelı yogurt aldım yedım yağ oranlarına falan baktım 125 gr 2,1 yağ gayet ıyı yedım Şimdi 1 ölçek protrein tozu içeceğim köpeğimi gezdireceğim gelınce 200 gr tavuk göğsü daha yıyecegım :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:54 ----------

VE SON ÖĞÜN tavuk göğsü 250 gram 1 adet soğan 50 Gr kadar Yulaf süt

vee Öğlende oldu 200 gr pılav üstüne ton balıgı 100 gram

Antreman öncesi yine aynı sekıl Pılav yada yulaf olabılır karar vermedim

Antreman zamanı yaklasıyor antreman öncesı beyaz prinç pilavımı yesem yulafmı hangısı daha ıyı olur karar veremedım bilgisi olan varsa yazabilir

Antreman öncesi yağsız pirinç pilavı yemeni öneririm karbonhidrat açısından bitkin düşmemen için zaten antremanda yakacaksın onu.

Önerin için sagol dostum zaten öyle yaptım böyle devam edecem

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:18 ----------

Antremandan cıktım Sırt-Arkakol vardı su anda 200 gr tavugu mıdeme ındırıyorum tabi antreman sonrası hemen protein tozuda içtim 1ölçek

VE SON Öğünde bitiyor 250 gr tavuk göğsü bugunluk bu kadar :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:02 ----------

ve uyuku zamanı

Evet bugün sabah yazamadım okula geç kalacam dıye yemek bıle yıyemedım öğlen gelınce yulaf ezmesı 60 gr süt birde 4 tane yumurta beyazı yedım su andada bu günün son karbonhıdratı makarna yıyorum

Bir süre yazamadım bugün sabah

50 gr yulaf ezmesı 1 kase süt

2 yumurta beyazı Öğlen 1 tabak dolusu pilav Miss :)

Öğleden 1 saat sonra 250 gr tavuk göğsü

yıne yulaf 35 gr yulaf ezmesı falan 1 kase süt

1 saat sonra 1 ölçek whey Şimdide birazdan aksam yemegı

80 gr ton balığı Yiyecem sonra yatış

Sabah yulaf 1 ölçek whey

Öğlen mercımek corbası 1 tabak 1 dilim ekmek

Ant öncesı 5 GR Creatın 1 tabak pılav

Ant sonrası 1 ölçek whey 250 gr tavuk göğsü 1 ölçek amıno

Akşam 250 gr tavuk göğsü yatarken 1 bardak süt

ben böyle düşük yağlı dietlere karşıyım, gerek definasyonda olsun gerek bulk'da. (testesteron salgılatan ve vitaminlerin emilimi bakımından) zeytin, kanoa, fıstık, ceviz , fındık gibi güzel gıdalar varken.

131.4 + 20.9 + 96.4 = 1200 e yakın bir sayı. bu kadar mı kalori almayı düşünüyorsun. hadi +200 kalori diyelim. 1400 kalori.. Ölü gibi gezersin. antremandan önce 2 kez beyaz pirinç alıyorsun. 1. aldığın beyaz pirinci daha kompleks bi gıdaya dönüştürsen mesela bulgur gibi. 2 . al dığın öğündeki beyaz pirincide antreman sonrasına atsan çünkü antreman sonrasında karbonhidrat görmüyorum. gün boyunca toplam 70 gr ' geçmemek suretiyle yağı da artırabilirsin, 1 avuç badem, 2 çay kaşığı zeytinyağı ve 1 tatlı kaşığı doğal fıstık ezmesi gibi. bu şekilde hem günlük aldığın kalori de artar, daha da seversin dietini. ayrıca sebze ve meyve yok. şeker almazsan insulin salgılamazsın bu da protein emilimini azaltır. sebze yoksa vitamin yok o da katalizor etki yapar kas eklemene. (ayrıca bir çok sebze hormon salgılatır sana) ben bu programı değiştirmeni tavsiye ederim. definasyon programı tamam da hiç bi şekilde 1600 cal'In altına düşmemek gerek.

Back
Yukarı